Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Jeg er ked af det, men vi har fundet en knude, og vi bliver nødt til at fjerne dit bryst."
Ordene synker ind i mit hoved, mens jeg går hen af Vesterbro, uden at ænse verden omkring mig. Jeg mærker en knasende fornemmelse under min sko. Jeg sætter mig på hug. Jeg har trådt på en snegl. Jeg har fladmast den. Hele Vesterbro stirrer på pigen, der sidder og græder på fortovet. De kender ikke tragedien, der fandt sted, det liv der blev taget. De vil aldrig kende historien, om sneglen der døde den dag, på Vesterbro, under min sko.

Skriv kommentar

Besvarelsen Dødsfald er publiceret 17/02-2016 20:01 af Sandie Egelund under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 17/02-2016 20:01
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Lars Thor Smith (soltjeneste)
ak ja, fin pointe!
5 år siden
5 år siden
#2 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Det er en meget fin lille katastrofe du har fået beskrevet. Med fin mener jeg at den er yderst nænsomt skrevet og det kan jeg lide.

Tak.
5 år siden
5 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
først skulle jeg lige opfatte pigen var dig og er altså pisse godt skrevet og fordi de så pigen, så kendte de jo ikke sandheden om hvorfor hun græd. Og måske blive historien om sneglen fortalt, men hvem ved om for sent pga. bryst...
5 år siden