Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Stenet og urokkelig foran lyskrydset. Det bliver grønt. Rødt. Grønt. Så rødt igen. Folk går forbi mig.

Vinden er ren. Uselvisk tilbyder den at tage mig med. Jeg vil give mig hen. Tilslutte mig de visne blades ubekymret dans, så tankerne kan blive her.
En lastbil kommer buldrende. Asfalten vibrerer. Jeg gør klar til de første skridt. Jeg vil forsvinde i en fænomenal kollision, hvor min smerte spredes til en makaber byge i luften, som evaporerer til ingenting. Jeg tager en dyb indånding. Lukker øjnene.

Hov! En hånd griber fat i mig. Hvem fanden har givet ham lov til det?

Skriv kommentar

Besvarelsen I lyskrydset er publiceret 19/02-2016 14:49 af Lestrange under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 19/02-2016 14:49
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Maria Fuhlendorff (Fugl)
Hej.

Wauw, det her er virkelig en fed tekst. Du får fortalt en hel masse på så få linjer. I starten sidder man lidt som et spørgsmålstegn (på den gode måde), men som man får læst videre, forstår man mere og mere, hvilket giver en virkelig fed effekt. Du bruger nogle flotte ord, som farver dit sprog. Et ord som "evaporerer" lyder bare bedre i den her sammenhæng end for eksempel "fordampe". Det giver det indtryk, at vedkommende virkelig har tænkt meget over det her. Slutningen er prikken over i'et, og den sidste sætning er jeg især vild med!

Hilsen Fugl.
8 år siden
8 år siden
#2 Sys Høj (Forårsglad)
Hej Lestrange..tænkte hvorfor du ikke gik til der kom den med lastbilen så gik det op for mig hvad det måske var du ville...og noget lort når nogen stopper en i ens handlinger ...altså men måske det var godt <3 tak for en kort men skide god historie..Sys
8 år siden