Inspirationsøvelse #7

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Han er udelukket, ikke tale om jeg gider sådan en frimærkesamler! Og det skal man finde sig efter min bedste venindes mening. Jeg gik lige og troede hun havde forstået hvilken type jeg kunne lide og så... Nej gu' vil jeg ej være kærester med en frimærkesamler!
Der fik hun virkelig ødelagt den ellers så hyggelige strøgtur bare os to veninder. Jeg havde glædet mig til turen hele ugen. Lige siden hun ringede og spurgte om jeg skulle noget. Meget finder jeg mig i, men at hun endda prøver at sætte et brudeslør på mig mens hun taler sådan om ham. Alle de rosenrøde ord om ham. Jeg forstår ikke hvordan hun kunne finde på det. Man skulle næste tro hun var forelsket i ham.
Han har tydeligvis også brug for en talekonsulent, når han ikke engang kan sige sit yndlings ord, frimærke, rigtig. Det er utroligt, der ikke er nogen der har gjort noget ved det endnu. Jeg tror jordens tyngdepunkt må være faldet, så lavt som hun gik der. Hvis det da ellers kan lade sig gøre. Det er længe siden jeg været så sur på nogen.
Måske er vi vokset fra hinanden. Jeg mener hun burde virkelig vide bedre end at antyde sådanne ting med en fyr som ham. Det er sikkert sådan det hænger sammen. Vi er ved at vokse fra hinanden. Selv efter så mange års venskab, er det åbenbart stadig muligt. Det er også flere år siden vi har været sammen, selvom vi tit skriver sammen.
Hun er nok den der kender min type bedst og hun troede det var ham! Nej, verden må virkelig bare være ved at falde sammen. Ikke tale om, jeg tror på det bare var et dumt forslag! Der er sku da ingen der siger det så højt og direkte, med mindre de faktisk mere eller mindre tror det de siger! Tænk, at hun kunne finde på at sige, jeg skulle tag at gifte mig med ham. Idioten fra TV!
Tilfældige ord: frimærke, strøgtur, brudeslør, talekonsulent, tyngdepunkt

Skriv kommentar

Besvarelsen Frimærkesamleren fra TV er publiceret 21/03-2016 17:18 af Ina Duelund Andersen (Tiger-ina) under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #7.
Version 1 - 21/03-2016 17:18
Besvarelsen er på 331 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Mette Larsen (maymuss)
For mig lyder det som en meget voldsom reaktion på en veninde, der ønsker at hjælpe en anden veninde - eller blot er kommet med en indskudt bemærkning. At de er ved at vokse fra hinanden, må komme fra en helt anden tankestrøm, det virker som om hun manglede noget at afslutte venskabet for.
3 år siden