Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Folk omkring mig var rasende. De råbte af den stakkels mand, som ikke turde kigge op på tilskuerrækkerne, hvor flere tusinde mennesker fægtede med armene og skreg så højt, at spyttet fra deres munde lignede støvregn. Han talte minutterne. Tilskuerne begyndte at kaste halvfyldte plastickrus mod manden, og det var ikke fordi, han så tørstig ud. En af dem ramte en fotograf, en anden en bolddreng. Civile ofre i et hadefuldt angreb mod deres tidligere helt. Nu var han den store skurk. Endelig lød dommerens slutfløjt, og manden flygtede ud af banen som den første. Han sparker aldrig straffespark igen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Fra helt til skurk er publiceret 03/04-2016 13:26 af GaliMathias under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 03/04-2016 13:26
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Ditte Kunkel Klitmøller
Meget dynamisk fortælling. Jeg kan godt lide dine ordvalg, især "spyttet fra deres munde lignede støvregn". En finurlig historie med en lidt overraskende slutning.
7 år siden