Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

De fem sammen for evigt. "Der er tale om en hjernesvulst, som sidder så dybt, at vi ikke kan fjerne den" Overlægens ord blev ved med at runge længe efter, at de have forladt sygehuset. Alting gik i stå. Bare 10 år og allerede frataget chancen for liv. Råb, skrig og endeløse tårer. Intet kunne retfærdiggøre dette. Tilbage er der kun en kold granitsten og håbløshed, meningsløshed. Hver dag, når hun ser ind i sine andre børns øjne, ser hun kun ham, og hun har ikke lyst til at vente på genforeningen. Langsomt forlader den sidste energi den dødende krop.

Skriv kommentar

Besvarelsen Håbløshed er publiceret 04/04-2016 12:46 af Bjarne C under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 04/04-2016 12:46
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Martin G. Lindved (Lindwith)
Tragisk, men smukt. Fortsæt med dette.
8 år siden
8 år siden
#2 Marianne Maria Marie Toft
Fin fortælling. Det er som om, at man får en hel historie, selvom det bare er et øieblik. Jeg forstår mig ikke helt på _de 5_. Mon dette er en familie eller?? Gør mig lidt nysgerrig på at hører mere af denne historie.
8 år siden
8 år siden
#3 Lisbeth Cederholm-Rytter
Vildt sej besvarelse. Jeg læser det som én af de katastrofer, man ofte (desværre) har hørt om i virkeligheden, hvor en tager livet af hele sin familie. Det underlige er, at man her fatter enorm sympati med gerningsmanden og dermed begrundelsen. Selvom det aldrig kan retfærdiggøres - det siges jo, at der bag enhver slet handling oprindelig fandtes en god tanke - den har du beskrevet kort og godt her. Jeg er enig med den forrige kommentator, som synes, det var som en hel historie. Meget flot
8 år siden