Hvad, hvorfor, hvornår skal det ske?

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

hvad jeg vågnede og hvor var du henne.hvornår skete det at jeg blev født. hvorfor har jeg adrig set dig i solskinslyset, er du en vampyr eller var du bare så hvid da je mødte dig. hold din kæft g sig hvor fanden dine øjne møder mine. jeg har aldrig set så grim en sjæl som den du viste mig da du forsvandt i morgen lysets skær, da du forlod min lejlighed. hvor skal det ske at vi mødes igen, måske den gyldne måge eller en hel anden kro. vi ses min egen dagen hvor at grise flyve kan

Skriv kommentar

Besvarelsen Hvad, hvorfor, hvornår skal det ske? er publiceret 03/05-2016 20:33 af odinssekretær under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 03/05-2016 20:33
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 A. Lene Smidt
Okay den forstod jeg simpelthen ikke. Det lyder som en vrangforestilling eller en tvangstanke (?) Hvis der er en forbindelse mellem den allersidste sætning og resten af teksten, så er det nok en anelse for indforstået. Det er lidt forvirrende, at du ikke skriver med stort efter punktum
8 år siden
8 år siden
#2 F.J.M
Meget speciel besvarelse. Jeg er lidt usikker på hvad du præcis vil fortælle med den. Jeg kan godt lide at du har prøvet at skrive den lidt abstrakt og forvrænget (hvis altså det er meningen?), men du skal passe på at du ikke taber læseren for meget i forsøget på at gøre teksten "anderledes" og nytænkende.
Jeg vil dog sige at jeg godt kan lide de billedlige beskrivelser og forvirringen skabt af de mange spørgsmålsord (hvem, hvad, hvor, hvordan osv.)
8 år siden