55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Sukker tilfreds, hele dagen foran mig, cursoren blinker.
En kop kaffen, cursoren blinker, jeg suger duften til mig fra den dampene hede drik.
Stiller koppen, og mærker J og F kildre i pegefingrene. et ord, så et til og forsvinder... Jeg løfter koppen, smagen er bitter kold, høre døren. MOAR...! Gem, Luk med et suk.

Skriv kommentar

Besvarelsen Én dag er publiceret 10/05-2016 20:10 af Marie Alexander White (Marie Alexander) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 10/05-2016 20:10
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Laura Lützen (Sommerdag)
Hej Marie

Jeg kan godt lide den måde du indfanger en hel dag på og hvordan tiden bare flyver forbi når man skriver. Kender godt det med at kaffen eller teen bliver kold når man er helt opslugt :-)

Du skriver to gange "cursoren blinker." Et forslag kunne være at du første gang i stedet skrev "Computeren tændes".

Jeg kan godt lide den måde du runder teksten af på. Hovedpersonen starter med at skrive og slutter med at skrive. Og samtidig er slutningen også en start - starten på eftermiddagen med børnene og familie. Fin detalje :-)

Fortsat god skrivelyst :-)

M.v.h. Laura
5 år siden