55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Der er mørkt, men ikke længere stille. Jeg kan høre på vejrtrækningen at vi begge er halvvågne. Hvem overgiver sig først? Kaldet på sutten bliver højere og jeg trækker dynen til side, men han stopper mig med et kys. Han hvisker søvnigt "jeg gør det". Kærlighedserklæringer får så mange uventede variationer når man får børn.

Skriv kommentar

Besvarelsen Kaldet i natten er publiceret 16/06-2016 12:41 af Laura Lützen (Sommerdag) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 16/06-2016 12:41
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Marie Alexander White (Marie Alexander)
Hej Laura

Hverdag når det er allerbedst. Påskønnelse når det er mest tiltrængt.

M.A.
5 år siden
5 år siden
#2 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hej Laura, det må siges at være en lille hverdagsskildring. Jeg har flere gange overvejet at få lavet den skriveøvelse for at øve mig i korthed - som du tydeligvis godt kan.

VH Mons
5 år siden
5 år siden
#3 Lisbeth Cederholm-Rytter
Hej Laura,
det er rigtig fint skrevet og med en god, tydelig og sand pointe. Jeg ville måske ændre det til : Kærlighedserklæringer kommer i nye variationer... Men det er absolut en detalje.
Du skriver rigtig godt.
Bedste hilsner LCR
5 år siden
5 år siden
#4 Laura Lützen (Sommerdag)
Mange tak for jeres kommentarer :-) Dem er jeg glade for :-) Det er en del tid siden, jeg har været herinde sidst, så jeg kan ikke finde ud af om jeg kan besvare jeres kommentarer direkte eller om det kun er ved at oprette en ny kommentar. Uanset hvad: tak for at I læste og kommenterede :-)
5 år siden