Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Stilstand - tavse og følelsesforladte sekunder i den mørke nat. Hjertebanken, blodet pumpes hurtigt og hårdt. Fristende, lokkende og forræderisk adrenalin ebber ganske langsomt ud. Smerterne i brystet tager til. En pludselig og sagte ringen for ørene, en stemme i det fjerne - et ekko der langsomt fader ud. Skridt, glasskår der knuses mod det rug og fugtige underlag. En flygtig erindring, bløde kurver, farver og lys der hastigt strøg forbi - smag af alkohol og stank af stærk tobak. Blå blink i det fjerne, dæmpet lyd af sirener. I live som aldrig før, som aldrig mere. Sluttid, 18 år.

Skriv kommentar

Besvarelsen Som Aldrig Før er publiceret 22/09-2016 17:24 af Kris Kristensen (Revorge) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 22/09-2016 17:24
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Flemming Bøgelund (Flems)
Hej Kris
Det minder mig om min morfinrus da jeg lå med en blodprop i hjernen. Jeg overlevede ved et mirakel. Din stakkel drog heden. Ak.
7 år siden
7 år siden
#2 Majbritt Tilsted Kirkeby (Majbritt)
Rigtig god slutreplik. Den der med i live som aldrig før aldrig mere. Ellers er man jo ikke i tvivl om katastrofen og den omfang. Gode sansninger.
7 år siden
7 år siden
#3 Ling Angeline
Flot fortælling med levende beskrivelse, det er som om, en kort film der kører foran mig, og den handler med en ungmands sidste aften. Og slutning for mig et et udråb til samfundet!
7 år siden
7 år siden
#4 Stine Nis Johansen (Stine nis)
Dit billedesprog er fantastisk, som skrevet ovenfor er det som en film..

og jeg får lyst til at læse mere.
7 år siden