Cliffhanger

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie der ender, som i de berømte gamle dage, med at hovedpersonen bliver sat i en ualmindelig knibe ved historiens afslutning. "Cliffhanger" er en betegnelse der bruges når en afslutning i fx et afsnit i en TV-serie eller en bog er åben og intens, og efterlader seeren/læseren med ønske om at læse fortsættelsen hurtigst muligt.

Han sad i bilen, han så ud af billens forude, det var en dejlig dag, hel lys, hans datter legede ude på legepladsen, hun var så fin i sin lille Unicorn pinke kjole. Hans smilede, skævt. Hans var ikke nogle pæn mand langt fra, for være ærlig faktisk en meget grim mand, han havde en næse der lignede den var i gang med at flygte fra hans hoved, han havde en halvmåne på toppen af hovedet. han havde koloenormt store føder, han fik lavede specielle produceret sko. Han tøjstil var, hvad man kan kalde ikke up to date, han havde en ternet skovmagers skjorte og et par store overalls. nogle ville måske antage ham for at være en mekaniker, det var han da også, på en måde. Han kunne desværre ikke tale til hende den charmerende lille sjove pige som var hans datter, da hendes mor sikkert ville gå helt bananas. Det kunne Hans, til sin vis godt forstå, da hans job var rimeligt farligt. Han havde få et tip om at hans sidste klient, åbenbart ikke syndes at jobbet var godt nok. Hans telefon ringede pludseligt. "Peter siger du skal komme hen til kontorbygningen, han lyder meget irriteret." sagde Frederik. "fik du hørt hvad det var jeg skulle derhenne? " spurgte Hans mistænksomt. "nej. " sagde Frederik. "det eneste jeg ved er at du skal skynde dig! " fortsatte Frede. Så lagde han på. Kontorbygningen lå heldigvis ikke så langt væk fra legepladsen. Da han gik ind af døren til kontorbygningen, fik han med det samme en besked. Etage 6, nu! Stod der, han gik ind i elevatoren, han blev nød til at trykke på knappen 3 gang før den virkede. 6. etage var mødelokalerne. Det var her alle de overfladiske forretningsmænd talte om penge og penge og flere penge. Da elevator dørene åbnede var det første han så, enden på en lyddæmper. "nej Søren lad være med at true den stakkels mand. " Sagde Peters stemme, inde fra møde lokale 3. Den store krabat til Søren sænkede pistolen. Han gik ind til Peter, der sad sammen med hele bestyrelsen. "Vi har hørt, du har taget den forkerte person. " Sagde Peter. Alle mændene og kvinderne i de grå jakkesæt, kiggede på ham, "Vi vil fastholde vores almindelige sikkerhedsprocedure. " han kiggede på Hans. "du kan nu vælge at gå ud af korpset eller din datter kan dø. "

Skriv kommentar

Besvarelsen Mennesker Er Penge er publiceret 24/09-2016 00:52 af Bjarke Pedersen (Sjællænderen) under skriveøvelsen Cliffhanger.
Version 1 - 24/09-2016 00:52
Besvarelsen er på 393 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Maria Frantzen Sanko (mariasanko)
Din tekst har potentiale til at blive rigtig spændende - der ligger masser af action og ubesvarede spørgsmål i den. Dog bliver beskrivelsesdelen i toppen af teksten meget lang, måske kan der skæres ned på den? :)
4 år siden
4 år siden
#2 Polina Slosvau (polina s)
"han havde en næse der lignede den var i gang med at flygte fra hans hoved" <-- jeg grinte højt, da jeg læste den beskrivelse - fantastisk! Jeg kan lige se det for mig.

Jeg bliver nysgerrig på dit univers og ville gerne høre mere om, hvad det er for et korps og hvordan man 'går ud', om det virkelig er at foretrække fremfor at ens søde lille datter bliver myrdet. På den måde synes jeg din cliffhanger fungerer fint - jeg fik klart lyst til at se, hvad det næste blev. :)

Måske et lille grammatiktjek kunne være en hjælp til læsevenligheden, men derudover - sjov tekst!
4 år siden