Cliffhanger

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie der ender, som i de berømte gamle dage, med at hovedpersonen bliver sat i en ualmindelig knibe ved historiens afslutning. "Cliffhanger" er en betegnelse der bruges når en afslutning i fx et afsnit i en TV-serie eller en bog er åben og intens, og efterlader seeren/læseren med ønske om at læse fortsættelsen hurtigst muligt.

Morgendagens lys blinder mig. Det skære dig mit over, Lige af midten af din nøgne krop. Du ligner ikke dig selv i lyset. Du en anden end den jeg så i går. Du hæslig faktisk, men du tænder mig. Mit blod strømmer ned til min pik så den bliver hård, selvom jeg, i mit dunkende hoved, siger den ikke skal blive tændt af dig, kan jeg ikke lade være. Du laver små gryntende lyde ud fra din mund imens du ligger der bevidstløst og sover. Du virker glad, som om du har en god drøm, spillende bag dine øjenlåg. Kom nu ikke for godt i gang, for om lidt er jeg borte, men måske man lige skulle røre ved dine bryster, de er nu alligevel imponerede påtrængende og runde. Det sikkert derfor jeg er her liggende ved siden af dig, indfanget af din facade og irriterende frække patter, fra gårsdagen mørke frembrud. Burde jeg gå eller vække dig, kneppe dig endnu en gang? For at få et ekstra lille trofæ, man kan fortælle gutterne når man engang skal i ud igen. Jeg rør ved dig nu, men du sover stadig. Jeg kan ikke lade være med at stønne lidt og tager din hånd ned til mit stive skaft, der som en flagstang rejser sig, og hejser flaget for dig. den drypper lidt. Jeg er så ligelig, kan næsten ikke klare det. Jeg kommer snart på dit lår, da jeg køre din hånd op og ned. Som en vulkan kommer min varme lava ud, og det giver en lettelse inden i. du bevæger dig så småt.
Panik da jeg ser mit svineri, som min spyttepind har aflagt, samt tilbageholdt latter. Efter at have dømt dig til at være bare endnu en sæk afkast, skynder mig at tage mit tøj på inden du vågner helt. For snart vil det mørke atter komme frem og jeg skal på jagt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Mørkets frembrud er publiceret 24/06-2020 12:32 af René B. Johansen (Renebj) under skriveøvelsen Cliffhanger.
Version 1 - 24/06-2020 12:32
Besvarelsen er på 316 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 måneder, 5 dage siden
#1 Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet)
Virkelig hudløst skrevet, jeg er vild med din ærlige måde at udtrykke dig på

Håber at læse mere fra dig


Vh. Kathrine
11 måneder, 5 dage siden