Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Alting falder ned. Fjernt kan jeg høre skrig og råb, stemmer der hører til folk der er bange. Det gør mig om muligt endnu mere rædselsslagen end jeg allerede er. De sidste jeg husker er at jorden begyndte at ryste. Frygten spreder sig. Jeg skriger fortvivlet om hjælp. Fanget, er det eneste jeg kan tænke. Mit højre ben skriger voldsomt af smerte. Jeg prøver at rive det fri, men mit blik bliver hurtigt dækket med sorte prikker. Jeg hører et råb ude fra, ikke bange denne gang, men målrettet. Et højt brag, og vægten på min fod forsvinder helt. Lys.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jorden ryster er publiceret 01/11-2016 15:35 af SofieSandbæk under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 01/11-2016 15:35
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jan Heramb
Godt skrevet Sofie. Jeg kan godt lide at man bliver i tvivl om hvorvidt hovedpersonen overlever eller bliver befriet fra smerten af mere dystre årsager? (Jeg gør i hvert fald.)

De bedste hilsner
Jan
7 år siden
7 år siden
#2 Sigrid Nordberg (S.N.E)
Super godt skrevet!
7 år siden
7 år siden
#3 Linnea Lande
Hej Sofie. Jeg er vild med afslutningen - kan ikke læse den næstsidste sætning uden automatisk at holde en kunstpausen før "Lys". Tror faktisk, at jeg holdt vejret. Det har en så fin effekt.
7 år siden