55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Tunge dråber pisker mod ruden og radioen skratter mellem to kanaler. Tiden er forsvundet, og jeg venter ikke på nogen. Ikke før katten hopper stolt ind. En levende mus i dens mund ser straks sit snit til at forsvinde under sofaen. Jeg lokker roligt med ost, og katten hjælper ihærdigt med poterne. Musen er ude.

Skriv kommentar

Besvarelsen Arbejdsløs er publiceret 22/11-2016 19:13 af Linnea Lande under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 22/11-2016 19:13
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
Arbejde er ikke nødvendigvis noget man
1) Skal tage ud af huset for
2) Ved man får
3) Får betaling for.

Fin tekst :)
4 år siden
4 år siden
#2 Andreas Spejlborg Petersen (Andreas SP)
Der er det arbejdsformidlingen og juristerne og de andre skvaderhoveder ville kalde arbejde og arbejdsløshed, og så er der rigtigt arbejde og rigtig arbejdsløshed. Du er ik' rigtig arbejdsløs. Du skriver. Tillykke med det.
4 år siden
4 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
Tak fordi du delte dine arbejdsløse tanker med os andre og gjorde du på en god måde og måske du er forfatter i dit fremtidige virke? Hvem ved og Andreas har ret :-) God weekend Sys
4 år siden