55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Du er død. Hun er død. Jeg tror snart jeg dør. Men jeg kan ikke stoppe. Det er som om jeg bliver besat, det overtager mig inde fra. Alt det jeg hører er forfærdeligt, men jeg føler stadig ingen ting når det sker. Hvad er det galt med mig? Hvorfor gør jeg det? Jeg dræber...

Skriv kommentar

Besvarelsen Ingen følelse er publiceret 15/12-2016 09:04 af juliehelbo under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 15/12-2016 09:04
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 10.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Indigo
Kære Julie,

Stærk tekst, jeg kunne virkelig godt lide det. Du fortæller godt. Lidt snyd er der inde over, hvis jeg lige skal være flueknepper: Ingen ting bør rettes til ingenting (så 54:)), men stadig en god tekst.

Bedste hilsner Leonora
4 år siden
4 år siden
#2 Asterioka
Super god tekst! Dog synes jeg at den sidste sætning (Jeg dræber...) ikke behøvede at være der, da det vil give læseren mere at tænke over.
4 år siden