Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det var på et hængende hår. Han dukkede pludseligt op i min lyskegle, der han stod med det mørke regnslag over hovedet og viftede kejtet med tommelfingeren. Det var måske lidt usselt bare at lade ham stå, men det var så ubekvemt med hans hund og desuden lukkede det lille hotel i Spørring om få minutter.

Ved morgenmaden i hotellets restaurant måtte jeg læse det flere gange.

Ung mand og hans hund fundet dræbt ved den gamle Randersvej uden for Ødum. Det uhyggelige fund blev gjort af to børn på vej hjem fra skole i går. Ligene lå i grøften.

Skriv kommentar

Besvarelsen Ved Spørrong er publiceret 12/01-2017 17:24 af Bogga under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 12/01-2017 17:24
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Caroline Osland
Teksten giver masser af tanker, og det er jeg virkelig vild med. Der er overladt noget til fantasien. Spændende spørgsmål, om katastrofen sker mens jeg-personen sidder i bilen, eller mens vedkommende læser om det bagefter!
5 år siden
5 år siden
#2 Julie Larsen (everybodywantstofitin)
Spændende læsning
5 år siden
5 år siden
#3 Alright
Åh, det her er fedt lavet. En lillebitte historie, hvor så mange følelser vækkes. Godt gået!
5 år siden
5 år siden
#4 Elsi
Det er en fin tekst, som prikker til samvittigheden. De fleste var nok kørt videre. Men fordi, at manden og hunden er døde, så må man tænke, at HVIS NU, at fortælleren havde taget manden og hunden op, så var de måske i live.
5 år siden