Hotel C - Marguerites synsvinkel

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Marguerite Gagnon har mange talenter, blandt andet har hun en ganske særlig måde at omgås mænd med midlerne i behold, magtfulde mænd, rige mænd. Da hun i efterdønningerne af en udpræget dårlig dag i Amsterdam slår sig sammen med Luxembourgs statsminister, Jean Louis Girard, regner hun bestemt med at skulle følge den velkendte opskrift endnu engang. Snart må hun dog sande at intet udarter sig indenfor de kendte eller normale parametre, når det handler om Jean Louis og hans imperium, hvor Luxembourg City, der nu fungerer som hendes nye hjem, er placeret lige lukt i midten, som det støt bankende hjerte.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hotel C - Marguerites synsvinkel er publiceret 21/02-2017 17:46 af Syrene Hvid under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 2 - 21/02-2017 17:49
Besvarelsen er på 101 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Polina Slosvau (polina s)
Passer jo perfekt til historien - jeg er ikke selv særlig øvet ud i synopser, så der findes sikkert folk, der kan give bedre feedback på formen. Men indholdet er for mig at se spot-on som afsæt ind i Hotel C; især sidste del om City som det bankende hjerte er perfekt, synes jeg og skaber den helt rigtige stemning.
7 år siden
7 år siden
#2 Titken Toft
Jeg kan godt lide hvad I to har kørende. Nogle gange bliver det måske lidt for internt. Det nedskrevne får mig ikke til at føle mig specielt inviteret ind i den verden I opbygger, men kan også se det giver nogle kvaliteter og interessante konstruktioner, der måske ikke ellers ville være kommet til.
7 år siden
7 år siden
#3 Louise Stuhr (Havskum)
Hej Syrene, din synopsis vækker appetit, den kaster et par interessante lunser ud til læseren, lige tilpas og uden at røbe for meget. Hvis jeg var på bookbrowsing ville jeg få lyst til at købe bogen og læse videre - spændende og tak! Bh Louise
7 år siden