Smerter forsvinder

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg mærker minderne vælde op i mine tanker. Første gang vi mødtes. Din glæde og ubetingede kærlighed til mig. Vores timer i sofaen, i solen, på stranden, i sneen, hos farmor i kolonihaven, ja alle steder vi fulgtes ad, dukker op i strømmen af tanker. Nu ligger du der, i smerte, i smerter der snart forsvinder. Forsvinder ligesom du gør. Men minderne forsvinder ikke. Billederne i mit hoved er evige. Evig ligesom kærligheden til dig. Om lidt åbner døren og lægen kommer med sprøjten. Sprøjten, der fjerner smerten og fjerner dig fra mig og denne verden. Min elskede dejlige Bichon.

Skriv kommentar

Besvarelsen Smerter forsvinder er publiceret 27/03-2017 10:32 af Helge under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 27/03-2017 10:32
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Luna Nehoc (Chrillerlades)
Wauw.. Virkelig rørende og betagende.
Der er noget smukt i, at læse om smerten, fordi i smerten findes også en glæde om mindet, der varer evigt.
7 år siden
7 år siden
#2 sejehugo
Virkelig rørende. Smerten her forsvinder, men minder vil altid blive.
7 år siden
7 år siden
#3 Naso
Hvilke følelser har beskueren (Bichonens ejermand)?
7 år siden
7 år siden
#4 Asilla Nova (Asilla)
det er rigtig godt skrevet og kan passe på mange man elsker, både mennesker og dyr,
fik lidt våde øjne.
7 år siden
7 år siden
#5 Sys Høj (Forårsglad)
Var lige ved at tror du havde gang i aktiv dødshjælp, men var blot ikke våget endnu, da jeg læste din historie. Det gør ondt at være nødt til det, men minderne har man lov at havde, som man siger og du også beskriver rigtigt godt.
Måtte gøre det samme ved vores kat og vi gik tur med hende i snor til dyrlægen og vi gik der fra med hende i hendes lille søde private taske med hendes tæpper og legeting, og hun så ud, som hun sov. Satte os på en bænk, min søn og jeg og græd og snakkede med hende selv om hun ikke mere kunne høre os. Men delte minder med hende i det smukke solskin og føltes som solen skinnede, fordi hun havde fået fred <3
7 år siden