En håbløs fortrydelse

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Iskoldt vand omsluttede min krop. Jeg forsøgte febrilsk at bevæge mig opad i det mørke, grumsede hav, op mod lyset, men den tykke is standsede mig. Jeg holdt vejret, og den eneste aktive del af min krop, hjernen, myldrede med tanker. Alle de gange jeg havde væmmet mig ved mit liv og ønsket døden... Jeg fortrød det inderligt, men hvilken nytte var en fortrydelse til nu? Min krop var følelsesløs, mine lunger smertede. Mit langsomt bankende hjerte trak sig sammen i en bølge af dårlig samvittighed, fiasko og fortrydelse. Jeg havde ikke engang fortalt mine nærmeste, at jeg elskede dem.

Skriv kommentar

Besvarelsen En håbløs fortrydelse er publiceret 18/04-2017 17:57 af ForfatterVicky under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 18/04-2017 17:57
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Ulla Susanne Koch (Murmel)
Det var dog uhyggeligt - på den gode måde. Man venter en fortsættelse, hvad sker der bagefter? For fortælleren må jo leve videre for at berette os dette. Ja, man skal sandelig glæde sig over livet og sine nærmeste mens man har dem, det kan være så svært at erkende.
2 år siden
2 år siden
#2 Niels Cenius (Snowlion)
Jeg kender den drukne følelse fra mine depressioner og den drukne følelse som planer der ikke blev til noget og ikke gav den håbede optimisme giver af iskold drukne følelse og fiasko. Meget fint klaret på så få ord. Vh Niels
2 år siden
2 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
Uha lidtt sent at tænke på det ...Kan godt lide din korte katastrofe historie (Y)
2 år siden
2 år siden
#4 Tom Hedensby
enten eller
2 år siden