Og hvad vil I mene en katastrofe er helt præcist?

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Katastrofe er oftest en stor og voldsom ulykke, som forårsager megen ødelæggelse og/eller store tab af menneskeliv f.eks. jordskælv og tsunamier." - Wikipedia
Og hvis vi nu tager et skud ud i det sorte - hvad står der når man søger "depression"? At den værste, men nemmeste udvej for personen med den psykiske lidelse er selvmord. Og at det faktisk bare er en vedvarende nedtrykthed. Bogstaveligt talt. Hvad topper så listen over hyppigste selvmordsforsøg hos børn og unge? Jordskælv forårsager ikke store tab af menneskeliv. Ikke at få hjælp når man aller mest har brug for det gør.

Skriv kommentar

Besvarelsen Og hvad vil I mene en katastrofe er helt præcist? er publiceret 25/04-2017 22:20 af Emily Nygård under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 25/04-2017 22:20
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Tom Hedensby
enig
4 år siden