Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Katastrofen lurer lige om hjørnet!" brølede den lille mand der stod svagt foroverbøjet i døråbningen. Nok var han lille af statur, men livet havde budt ham noget som intet andet menneske havde tilegnet sig tidligere. Han var særdeles altvidende: kendte navnet på den mindste fugl til det højeste træ, kendte til alle livets små spidsfindigheder - for ikke at nævne de større!

Hans stemme skar igennem rummet.

Vi kigger lidt på hinanden. Det er et akavet øjeblik, men også rart. Jeg kan fornemme at han har så meget på hjertet. Han vil fortælle mig noget.

"Katastrofen lurer lige om hjørnet".

Skriv kommentar

Besvarelsen Advarsel er publiceret 13/05-2017 19:24 af Nicolai Johansen (Kældermennesket) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 13/05-2017 19:24
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Bella Donalson (Belladonnaen)
Flot ,fortættet stemning, der gjorde mig nysgerrig
7 år siden
7 år siden
#2 Jonas Nielsen (JADJ0001)
Jeg kan godt lide stemningen
En lille genistreg med "den lille fugl og det høje træ"
Modsætninger på ord men de to hører sammen i funktion - spændende!
7 år siden
7 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
Godt at kende alt fra stort til småt og så ved man hvornår katastrofen ind finder sig :-) Der er stemning i dit digt og godt skrevet .
7 år siden