Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Kun en går herfra!" Lød endnu et udbrud fra den hætteklædte i hjørnet. Mørket gjorde det svært for Veron at forudsige sin modstanders næste træk, men lyden hjalp. Hvert skridt på det fugtige stengulv gav et løfte om det næstes retning og hastighed. Hammeren skar igen luften over. Dens størrelse krævede to hænder af den mørkklædte ridder, som stadig vidste ingen tegn på træthed. Endnu et skridt lød, og Veron tog et hop til siden. Hans sværd svang gennem mørket, men standsede brat da det knækkede på den uforgængelige hammer.
"Kun en går!" udbrud det, og den hætteklædte var væk.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den trejde prøve af ni er publiceret 23/05-2017 12:59 af Danny H. L. Nielsen (TheProject) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 23/05-2017 12:59
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Jonas Nielsen (JADJ0001)
Kunne være fedt hvis din historie fortsatte!
3 år siden
3 år siden
#2 Danny H. L. Nielsen (TheProject)
Hah, det jeg glad for du siger, men de 100 ord sætter jo en grænse ;)

Jeg kan kun henvise til mit andet arbejde, Stonelegenderne kan jo findes i butikkerne
3 år siden
3 år siden
#3 Asilla Nova (Asilla)
det lyder da spændende, den kan du skrive videre på.
3 år siden
3 år siden
#4 Mette Larsen (maymuss)
Jeg savner lidt mere i historien, den virker meget som skrevet udfra dine tanker og da jeg som læser ikke er i dine tanker, blev jeg forvirret.. denne sætning " som stadig vidste ingen tegn på træthed." ville jeg nok omformulere til "Som stadig ikke viste tegn på træthed" det andet var lidt for kryptisk. Denne sætning "Hans sværd svang gennem mørket" ville jeg erstatte svang med skar, for at få sætningen til at virke stærkere. Håber du kunne bruge min kritik :)
3 år siden