Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg kiggede på ham, for at se hvordan han havde det. Han var 6, så den rystende stue måtte virke skræmmende. Det føltes som et voldsomt jordskælv og billederne af lava, som fyldte havnen, mindede os om, hvor alvorligt det var. Tv'et fortalte, hvordan vulkanudbruddet havde udviklet sig i løbet af dagen, da det med et forsvandt sammen med lysene omkring os. Det rystede lidt mere og så stoppede det.

Stilhed.

Lysene blev tændt og han kiggede op på mig - grinende. Stimulatoren havde ikke været for uhyggelig. Vi gik ud sammen med flokken af turister og andre lokale.

Skriv kommentar

Besvarelsen Vulkanudbrud er publiceret 09/07-2017 12:56 af Kiwi Sørensen (Loulou22) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 09/07-2017 12:56
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Tenna Hermansen (Tenna)
sikke et plottvist! jeg nåede at føle frygten og kuldegysningerne og så.. bum, antiklimaks, men på den virkelig fede måde. Godt skrevet!
2 år siden
9 måneder, 24 dage siden
#2 Bladet Fra Munden
Super godt.
9 måneder, 24 dage siden