55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

"Nej" sagde han, "Jo" skreg hun! Diskussionen havde varet i flere dage, og nu da de stod og kiggede hinanden dybt i øjnene skete der noget - en fred sænkede sig. De blev begge mindet om det løfte de gav hinanden da de sagde "ja" foran Himmelen og mennesker. Suk. Undskyld. Og sidst et kys.

Skriv kommentar

Besvarelsen Undskyld er publiceret 20/07-2017 08:55 af Miriam Lidberg (happygirl) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 20/07-2017 08:55
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Kan godt lide teksten. Synes du får en god stemning, i den korte tekst. :)

Tak for læsning.
Vh. Jannik
4 år siden
4 år siden
#2 GaliMathias
Rigtig fin lille historie, som med få sætninger får fortalt en historie, som jo egentlig strækker sig over flere år. Godt lavet!

Jeg har lige én ting, som jeg selv tænkte på, kunne skabe lidt spænding. Det er i sætningen:

"Diskussionen havde varet i flere dage, og nu da de stod og kiggede hinanden dybt i øjnene skete der noget - en fred sænkede sig."

Her kan du overveje at skabe lidt mere suspense ved at sætte to kommaer:

"Diskussionen havde varet i flere dage, og nu, da de stod og kiggede hinanden dybt i øjnene, skete der noget - en fred sænkede sig."

Læsehastigheden bliver dermed sat lidt ned, og det bygger, i mine øjne, en lille suspense. Det er en meget lille ting - og sikkert en smagssag :-)

Men overordnet en rigtig god fiktionhistorie på - tænk sig - 55 ord!

Alt godt, Mathias.
4 år siden