55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Hun var sig selv. Det var han ikke. Udgangspunktet var lyst. Lyst til tosomhed. Lyst til at udforske. Ikke fornuft. Ikke kærlighed. Måske på trods? Men hvad hvis ikke? At bo sammen. At kæmpe. At tro på det. Det er ikke altid nok. Et enkelt hjerte kan ikke slå i takt. Der skal to til.

Skriv kommentar

Besvarelsen Det gik ikke er publiceret 13/06-2018 21:32 af Fack under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 13/06-2018 21:32
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 13.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Martin Michael Jakobsen (Marver)
romantisk og lige til imellem linierne. og lidt desparition
3 år siden
3 år siden
#2 Derfor
Uh ha hvor du kan du tverrer hele min løftende pande til miskundelige kronblade med knubbede blomsterkransenes spinkle gracile ornamenter til syndflodens dropper herrens gledje dirke til videnskabens omfangsholdige blomstrende bestøvede tilkendegivelser og syreforladte trodssesende ensembler dette og hint og diverse kønsorganer til løst og faste. Særkende enheder.
3 år siden
3 år siden
#3 Derfor
Ae at vatre. Værns gærende respekt

Fornemmes stræbere. Pluks i fjern sansende. markens kulører. Anstrøg i kæmpe format. På hver sin måde til trækkende. Smagfuld opposition. Vældig fra bred atmosfære. Og himmelsk rang. tungt og flygtigt. Hedens vederlag. i årsags anledning. Søvnigt begrundende for knælende figur. Om slægtens kulminere. Narkotisk jævnt som fjern. Deklinationen i vægtigt balance. Og ærbart. I myrens om sådan. mængde i hiv. Og svært opvejende i jævndøgns hånd. Jeg opfordre til ...Lone Wienberg Hansen.. hej
3 år siden
2 år siden
#4 Gitte Gøje (Filia)
Meget rammende, enkel og præcis!
Fem stjerner, hvis du havde sluttet med 'Et enkelt hjerte kan ikke slå i takt'.

Men finfin tekst! Så meget på så lidt.
:-)
2 år siden
2 år siden
#5 Gitte Gøje (Filia)
- faktisk bare:
'Der skal to til. Et enkelt hjerte kan ikke slå i takt'.
Men altså - fin tekst!
:-)
2 år siden