5 måneder, 22 dage siden

Klimaforandring

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Træhuset i den californiske ørken havde en terrasse, der gik hele vejen rundt. I et hjørne stod den spa, som de købte sidste sommer. De havde talt om den længe, mens børnene voksede op. Så kunne de ligge og se på solafbrændte bjerge eller stjerner. Når han havde fri. Han overnattede på brandstationen under sine ugelange vagter. Skovbrandene havde været endnu mere voldsomme i år. Hun havde fulgt med på tv. På væggen op til førstesalen hang et billede af ham, hvor han stod smilende med et trofæ. True American hero sagde hun højt, mens tomheden bredte sig omkring hende.

Skriv kommentar

Besvarelsen Klimaforandring er publiceret 28/12-2018 20:15 af Lene Rose under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 28/12-2018 20:15
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 måneder, 29 dage siden
#1 Silje Aleb (Paletten)
wow...det er godt skrevet. Tak for god læsning. Jeg fik bare lyst til at læse mere. Det kunen godt være starten på en roman.
3 måneder, 29 dage siden
3 måneder, 11 dage siden
#2 Carsten G Løv
En tekst der overrasker. Sikke et drama udfoldet gennem en velbeskrevet sorgfølelse. Man er lige nødt til at tage den et par gange.
3 måneder, 11 dage siden