55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Det er jo ikke en eksamen - men hvad er det så ? Det giver samme kriller i maven - samme svedige håndflader - samme træden sig selv over tæerne .. og småjamren - næsten uhørlig - samme ønske om at have studeret mere grundigt - samme svedige fornemmelse - nu bare med pistolen mod panden ..

Skriv kommentar

Besvarelsen Bestået ? er publiceret 11/02-2019 20:35 af Zonia Poulsen (Poulsens Skrivekunst) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 11/02-2019 20:35
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Sys Høj (Forårsglad)
skide godt skrevet
2 år siden
2 år siden
#2 Niels F. Juul (Niels Juul)
Er det lige før, man vil sige; "jeg elsker dig." Der kan man jo føle den slags. :-)
2 år siden
2 år siden
#3 Silje Aleb (Paletten)
Teksten er godt skrevet, men forvirrede mig. Kommentaren om, at det kunne være lige før, man siger "jeg elsker dig", er sjov, men giver også god mening og fik mig inspireret til at tænke i andre baner. :-)
2 år siden
2 år siden
#4 Alf Fills
Meget god og dramatisk tekst.
2 år siden
2 år siden
#5 Bladet Fra Munden
Fin skildring af ubehagelige skolerets situationer.
Formoder der ikke er tale om en rigtig pistol?
2 år siden