55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Hvad laver han? Jeg kan ikke se mine arme under det sorte plastikslag. Hvorfor er jeg i denne ubehagelige stol? Hvad skal det skarpe lys gøre godt for? Tag den saks væk! Det kløer i nakken. Mit hår er helt vådt. Aaargh! 'Skal jeg klippe pandehåret kortere?'. Hvad? - 'øh... Ja... En smule mere. Tak.'

Skriv kommentar

Besvarelsen Dagdrømmen er publiceret 10/10-2019 14:10 af Mine Vinkler under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 10/10-2019 14:10
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 12.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 9 måneder siden
#1 Sofie Fahl
Jeg kan godt lide det - man når lige at forestille sig en scene fra en gyserfilm indtil det går op for en at han bare er til frisør :)
1 år, 9 måneder siden
1 år, 9 måneder siden
#2 Thomas Aagaard Jensen
Historier det tager en uventet drejning er interessante. Teksten hensætter mig straks en en gyser, desværre havde titlen lidt givet mig et hint.
Men stemningen og skiftet er lykkedes godt. Jeg var helt med på gyser sporet allerede ved 7. ord.
1 år, 9 måneder siden