Rød himmel

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Vi løb ned af stien, bare for at gøre noget. Træerne ruskede, og vinden piskede støvet op i vores ansigter. Larmen var øresønderrivende, men vi vidste ikke hvor den kom fra. Vi kunne kun kigge på hinanden imens vi løb. Himlen var dyb rød, og stjernerne var store, som om galaksen styrtede. Nu krakelerede himlen, og bagved var den kulsort. Støvet begyndte at flyve op, væk fra jorden, og snart fulgte blade og småsten. Vi kunne mærke vores kroppe blive lettere, og pludselig stod vi ikke længere, vi svævede. Jeg kiggede bagud, og så jorden forsvinde mens alt blev mørkere.

Skriv kommentar

Besvarelsen Rød himmel er publiceret 09/01-2020 14:36 af MarcKromann under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 09/01-2020 14:36
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 måneder, 21 dage siden
#1 Mette-Maj Ronja
Elsker tempoet! Har det som om jeg løber med!
2 måneder, 21 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
#2 Clara Frühling (sovia)
Spændende! Jeg bliver nysgerrig på, hvem det er, der løber sammen og hvad der ledte op til stykket her. Fedt med vinden, der pisker og øredøvende udefinerbar støj. Til sidst savner jeg udtryk for, hvad jeget tænker, og måske i det tilfælde et lille hint i starten om, hvorfor. Eller er der kun en mulig følelse i sådan en situation?
2 måneder, 4 dage siden