23 år

Online 1416 dage siden

Anne Havshøi Rydahl

AnneRydahl

Jeg hedder Anne og jeg bruger denne side når jeg føler mig inspireret til at skrive noget. Det svinger derfor lidt i hvor meget jeg er aktiv og hvor meget jeg får skrevet. I perioder hvor jeg føler mig inspireret kan der hurtigt blive arbejdet på et par tekster, men når ideerne så svinder ud, kommer der en pause i mit skriveri og derfor er der perioder hvor jeg er inaktiv her på siden. Jeg vil ikke skrive bare for at skrive - men for at producerer noget der er brugbart og som giver mening for mig, og forhåbentlig også andre!

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 08/11-2013
Køn og alder Pige/kvinde · 23 år · Fisken
Tekster publiceret 2013 (5)
Kommentarer 2013 (8)
Flest kommentarer til Henning Blauenfeldt (HenningB) · Victoria Petrine Lindblad Nielsen (Trine Nielsen) · Cecilie Kidi Baisgaard (Zillepigen) · Julie Rønje (Julie95) · Sofie Skjødt (ImThatGirl)
Flest kommentarer fra Kubeba G Lui · Tina Kristiansen (Tinak) · Katrine Sørensen (K. Bergmann) · Thomas V. Nielsen (Konkret) · Heidi Pedersen (Guggimor)
Drabble-action
6 år siden
Aldrig havde jeg været så nervøs. Ikke på den gode måde, som når man oplever de dejlige sommerfugle, der flagrer rundt inden noget stort og fantastisk skal til at ske. Men nervøsiteten der kommer når ... [...]

Nye brugere