Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Aldrig havde jeg været så nervøs. Ikke på den gode måde, som når man oplever de dejlige sommerfugle, der flagrer rundt inden noget stort og fantastisk skal til at ske. Men nervøsiteten der kommer når man oplever noget ubehageligt. Noget hvor man ikke ved hvor man skal gøre af sig selv længere. Lyden af banken på døren fortsatte, den lød så brutal i mit ellers så stille hjem. Jeg ville ikke lukke op, for angsten ville ikke lade mig gøre det. Jeg ville gerne åbne, så den forfærdelige banken kunne stoppe. Men jeg kold svedte over hele kroppen og rystede.

Skriv kommentar

Besvarelsen Nervøsiteten er publiceret 10/11-2013 12:36 af Anne Havshøi Rydahl (AnneRydahl) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 10/11-2013 12:36
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Mads-Peder Winther Søby
puha ja, det er ikke rart, når man er så skræmt...
Tak for at kunne læse med.
mvh. Mads-Peder
5 år siden