41 år

Online 4162 dage siden

Torben Ares Kastbjerg

Ares

Det evige problem. Beskriv lige dig selv på omkring femhundrede tegn og lidt til. Tak for kaffe, så skal man jo virkelig øve sig i at skære ind til benet, eller holde sig ved den perifære overflade.
Som så mange andre forfatterspirer, suser der en hulens masse nikotin og koffein rundt i mine årer når inspirationens klarsyn pludselig griber fat i en, klokken lidt for sent om natten på en helt almindelig onsdag. Der er rander under øjnene og et skævt smil på læben når man sidder der og vrider sit hoved for endnu et stykke genialt tekst.
Men det er lidt en fattig oplevelse altid at ligge det i [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 12/08-2010
Køn og alder Dreng/mand · 41 år · Tvillingen
Tekster publiceret 2012 (2)
Flest kommentarer fra Kim Steffensen (Kimmik) · Lisa_F · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Poul Brasch (Blækhuset) · Mogens Sørensen (Mons1957)
Kortprosa
12 år siden
7 kommentarer
I min entre står der en mand. En relativt ung mand, knap et år yngre end mig. Han står der med flakkende øjne og en kropsholdning der mest af alt bærer præg på at han er ussel. Ussel af sind og ussel ... [...]
Kortprosa
12 år siden
6 kommentarer
Der var engang en lille dreng, i en mindre jysk by. · Han var som mange andre drenge født med en uendelig nysgerrighed. Hvorfor dit og hvorfor dat. Alt var spændende, nyt og anderledes. Det hele skulle ... [...]

Nye brugere