18 år

Online 48 dage siden

Clara Tabo

ClaTab

Der er et brændende ønske om at blive forfatter inden i mig. Jeg har altid elsket sprog, læsning og skrevet i nogle år. Jeg er i gang med en roman og før den, har jeg skrevet nogle få noveller og bøger.
Novellerne var korte og skulle afleveres til skolen som stile, men jeg er stolte af dem, og processen var fantastisk for mig. Bøgerne var nogle eksperimenter, som tværtimod kan kaldes: "mester værker."
De blev slettet ved et uheld. Selvom at jeg foragtede og stadig gør, kunne jeg stadig lære af og bruge nogle ting fra dem.
Jeg elsker, den følelse og den frihed som skrivning giver.
- Clara Tabo 14 år
Født (06-1/2004)

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 2,7

Medlem siden 02/10-2018
Køn og alder Pige/kvinde · 18 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2018 (3)
Kommentarer 2018 (14)
Flest kommentarer til Peter Rømer (peter_romer) · Poul Brasch (Blækhuset) · Maria Fuhlendorff (Fugl) · Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik) · Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Flest kommentarer fra Peter Rømer (peter_romer) · Maja Veis Marxen (Maja Veis) · Polina Slosvau (polina s) · Mira Lindgren (NostalgiskPianist) · Kåemer Asmussen (Kåemer)
Debatindlæg 2018 (4)
Fyldepennen
8 måneder, 19 dage siden
Det er sejt. · Ja, men jeg tænkte på fyldepennen aldersgrænse. · Jeg begyndte faktisk også da jeg var tretten og er nu fjorten :) · Jeg forstår bare ikke hvorfor fyldepennen har brug for at kun dem på og ov... [...]
Det danske sprog
8 måneder, 23 dage siden
Himlen
Ordet er frit
8 måneder, 24 dage siden
Dark humor is like food · Not everyone gets it

Nye brugere