57 år

Online 186 dage siden

Ingrid Gram Andersen

Gladingrid

Min forfattererfaring:
Jeg har deltaget i en del skrivekurser. I et af dem blev der udgivet en bog. I december 2020 skrev jeg en julehistorie, som jeg fortalte til 5 1. og 2. klasser. Når skolerne genåbner igen vil jeg tilbyde at fortælle en fortsættelse.
Derudover har jeg det sidste år skrevet en række små bitte historier som henvender sig til både børn og voksne. Jeg vil meget gerne have feedback på mine tekster, det giver øget motivation til at skrive mere.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 25/01-2021
Køn og alder Pige/kvinde · 57 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2021 (1)
Kommentarer 2022 (1) · 2021 (21)
Flest kommentarer til Rud Stenfisker (Stenfisker) · Inge Erhard (Inghard) · Ileme Rosenberg (Emeli) · Claus Poulsen (ClPollux) · Christina Harritz (Anniina)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Maria Louise S. Jensen (mlsj) · Pia Hansen · Clartje Nijs (Clara de N) · Rud Stenfisker (Stenfisker)
Inspirationsøvelse #5
2 år siden
Mine ord var gråspurv, gave, klatretræ, spejl, kaktus · Gråspurven og Katten · Gråspurven var på sin morgentur rundt i villakvarteret. Pludselig så den en smuk, smuk have med en lille sø i midten. · - Der m... [...]
Inspirationsøvelse #4
2 år siden
Mine 3 ord jeg skulle digte en historie ud fra var postyr, måleskema og rodehoved. · - FOR POKKER DA OGSÅ, HVOR ER DET??? Måleskema havde faret op og lavet et voldsomt postyr. Det passede slet ikke til ... [...]

Nye brugere