29 år

Online 1482 dage siden

Kellany Bramm

Kellanypiin

Jeg er en ung pige som elsker at læse og skrive, digte, noveller, sangtekster og sådan noget forskelligt :)
Jeg har en discord server til os forfattere til hjælp og hygge. Skriv for link.
Jeg studerer med spiludvikling og software. Ellers er jeg på discord, hjemme osv. Jeg har det bedst med engelsk.
Skal skrive mere, men ved ikke hvad. Så tralala lalal lulu hahah hoho.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 26/07-2012
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Tyren
Tekster publiceret 2015 (2) · 2013 (4) · 2012 (1)
Kommentarer 2015 (16)
Flest kommentarer til Haris Mehic (Harkandk) · Schane Alexander Blicher · Sebastian Winkler (Aeio) · Marc Worsøe (Marcwp) · Maria Krath (Maria-krath)
Flest kommentarer fra RedNight · Schane Alexander Blicher · Theo Thy (John Lemon) · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Haris Mehic (Harkandk)
Debatindlæg 2017 (1)
Dagbogsindlæg 2015 (1) · 2013 (11)
Rim og vers
8 år siden
Smukt skrevet og godt velformuleret. Nød at læse det og teksten flyder let og er behagelig at læse og sige højt. · Glæder mig til at læse dine fremtidige værker. :)
Digte
8 år siden
Utrolig godt skrevet. Det går lige i hjertet og du skjuler intet! Smukt ganske enkelt.
Digte
8 år siden
Meget smukt skrevet. Det er dybt og lige på. Du skriver en sandhed mange ikke vil indrømme og du får beskrevet kampen, tankerne opførelserne meget godt.
Digte
8 år siden
Flot! · Jeg kan lide måden du beskriver ens kamp om ens følelser, dem vi ser i andre og i os selv. Om st det nogle gange kan blive for meget og man må lade sig selv skinne igennem. At vi gemmer dem væk... [...]
Rim og vers
8 år siden
To ord: love it! Det du beskriver giver meningen og pointen i det er så rigtigt som noget kan være. Det fik mig til at tænke på dette: "At skabe sig et liv af tankespindet i vor drømme". · At fortrylle... [...]
Digte
8 år siden
Jeg fornemmer en vis had, depression og forvirring. Frustration. Dog giver den et godt indblik i verdens private problemer, domme og tanker.
Digte
8 år siden
Åh det var smukt. Jeg føler for dit digt og teksten går lige i hjertet. Det er velskrevet, smuk og dybt. Kort sagt, jeg elsker det!
Digte
8 år siden
Jeg fornemmer en vis forvirring, frustration og muligvis også en håbløshed. Depression? Ellers er det meget fin tekst og som også, synes jeg, viser tegn på håb eller overlevelse.
Digte
8 år siden
Jeg kan lide det du skriver. Jeg føler med dit digt og dine ord. Meget tankevækkende og dog interessant. Jeg vil mene det er velskrevet og meget smukt.
Digte
8 år siden
Jeg er vild med dit digt, det siger en masse og har en god betydning. Jeg synes personligt man kan identificere sig med din tekst og det synes jeg er vigtigt for at sætte sig ind i tekstens historie o... [...]
Aforismer og gruk
8 år siden
God og lidt morsom :) Den fik mig da til at smile.
Digte
8 år siden
Omg! Er så stolt!!!! Det er virkelig flot, og meningen er både flot og dyb. Glæder mig til at se det næste du slår op her på siden :)

Nye brugere