48 år

Online 1634 dage siden

Katrine Rubenstein

Kiltedkat

Jeg er udenlandsdansker paa 24.aar, er meget interesseret i sprog og sprogets udvikling. Jeg har vaeret semi aktiv blogger i aarevis, men savner at modtage kritik saa jeg kan videreudvikle mig som forfatter. Jeg skriver en del digte og smaa anekdoter.
Jeg kaemper en fortsat kamp med at vaere den jeg ved jeg er og samtidig vaere den mine omgivelser gerne vil se jeg er. Jeg er humoristisk anlagt, men kan ogsaa sagtens vaere melankolsk graensende til det deprimerende. Jeg haaber paa at blive bedre til at udvikle mine skrive talenter ved jaevnlig at bidrage her paa fyldepennen.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 18/10-2015
Køn og alder Pige/kvinde · 48 år · Vædderen
Tekster publiceret 2016 (1) · 2015 (1)
Kommentarer 2016 (4) · 2015 (1)
Flest kommentarer til Bettina Vestesen (Bettina V) · Marie Louise Brinkmann Bisholt (Marie Louise Bisholt)
Flest kommentarer fra Bettina Vestesen (Bettina V) · Benny Frits Andersen · Jasmina Karoline Rasmussen (animsaj) · Inge Erhard (Inghard) · Sarah Kristine Frederiksen (Street Writer)
Digte
5 år siden
6 kommentarer
Udenfor vinduet · ser jeg ham boeje sig over hende · for at fortaelle hvor hoejt han elsker hende · Indenfor · staar han boejet over hende · for at fortaelle hende hvor dum og grim hun er · Udenfor vinduet · ser je... [...]
tanker, erkendelse, livsanskuelse
Digte
6 år siden
7 kommentarer
Dagen er begyndt · Dagen er endt · Tiden imellem er væk · Hvad blev der af den · Jeg sidder stadig her ved vinduet · Vasketøj og opvask og støv og rod · er der stadig · Det eneste der har flyttet sig · er tårerne der... [...]

Nye brugere