76 år

Online 688 dage siden

Leif Nørholm

LNJ47

Jeg har altid elsket at skrive, men grundet en helt ufattelig høj grad af dovenskab er det aldrig blevet til andet end fyld i den virtuelle skrivebordsskuffe. Men nu har jeg besluttet, at nye tider er på vej! Ikke mere dovenskab herfra :-)
Jeg vil ikke kun publicere nye tekster her, men også finde nogle gamle skriblerier frem. De er ret anderledes end dem, jeg skriver nu.
Jeg er pensioneret fra et job som regnskabsmedarbejder ved Aarhus Kommune. Med i bagagen har jeg også en dejlig kone. to dejlige døtre og 5 dejlige børnebørn.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 01/03-2021
Køn og alder Dreng/mand · 76 år · Fisken
Tekster publiceret 2021 (6)
Kommentarer 2021 (21)
Flest kommentarer til Hans Ib Noe Hansen · Claus Poulsen (ClPollux) · Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) · Mathias R. Sander-Nielsen (Mathias R) · Lejsy Storm
Flest kommentarer fra Ulhan · Frederik Forsberg (sommerpilgrimmen) · Ann R. Sørensen (Savanti) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Hans Ib Noe Hansen
Digte
2 år siden
Jeg kan faktisk rigtig godt lide teksten, den siger mig meget. Og der er en god rytme i digtet! men nu kommer det: Uha. det hedder salighed og ikke saglighed ;-) · Men som sagt, ellers thumbs up :-)
Kortprosa
2 år siden
Rigtig godt indlæg mod konformisme og ligegyldighed! · Dér, hvor du skriver bowlingkugler, mener du vel kegler? · Og så lige en sproglig ting: · Du skriver: " .. det cykelskur, der stod overfor hinanden". D... [...]
Digte
2 år siden
Rigtig godt - den sidder lige øjet! Og så kan jeg godt lide alle dine a-ord ;-) · Men få lige styr på dine nutids-r'er: *dominerer · Ellers super!
Aforismer og gruk
2 år siden
Herligt! Den sidder lige i øjet :)
Digte
2 år siden
Der er mange rigtig herlige og rammende udtryk. I disse coronatider bemærker jeg især udtryk som "grå evangelium", "frihedens puls", "dagens systemer" og "frihedens puls". · Godt skrevet! :)
Digte
2 år siden
Hvor er det bare godt skrevet! Et digt, man læser mere end én gang!
Digte
2 år siden
Rigtig godt skrevet. Og værd at læse - langsomt - adskillige gange.
Digte
2 år siden
Dejligt digt. Gode ordbilleder! God rytme! Og gentagelsen af første linje gør sig rigtig godt i dette digt!
Digte
2 år siden
Rigtig godt! God rytme! Og det er nemt at leve sig ind i stemningen! Måske ville jeg have skrevet "blodsprængte af" i stedet for "blodsprængte fra". På den anden side set er der jo en parallel til lin... [...]
Rim og vers
2 år siden
Wow, hvor er det bare godt, det her. En underskøn blanding af tragik og humor - og uforløste længsler!
Digte
2 år siden
Et digt, som faktisk siger mig noget. Et digt, som jeg kan bruge til at blive klogere på mig selv! Godt skrevet!
Digte
2 år siden
En indholdsmættet tekst, som emmer af optimisme trods den afsluttende forskrækkelse. Godt skrevet :)
Rim og vers
2 år siden
Det er en meget spændende tekst, der siger mig meget. Den er "vækkende". · Derfor synes jeg også, det er en skam, at der er flere sproglige fejl ... - læs korrektur, inden du sender teksten afsted! ;-)
Smilebåndet
2 år siden
Det var næsten en beskrivelse af mit første forsøg med en trimmer ;-) · Jeg har siden købt en GOD trimmer. · Men godt skrevet!
Digte
2 år siden
Et digt, som jeg fik lyst til at læse adskillge gange ... - langsomt! Det kravler ind under huden!

Nye brugere