29 år

Online 1781 dage siden

Alex Jakobsen

NebelnKind

Hej :)
Jeg er pige på 22 som har skrevet historier siden jeg fik stukket en computer i hænderne. Jeg har altid elsket at kunnet leve mig ind i et andet univers, som ikke nødvendigvis var virkeligt; med andre ord, et sted hvor man selv bestemmer reglerne, omgivelserne og handlinger. Jeg kan godt lide ideen, om at lade tankerne slippe væk fra virkeligheden.
I mine yngre dage, skrev jeg meget fantasy historier, om vampyrer og elvere, men genren har aldrig rigtig sagt mig noget. Det var først da jeg opdagede at man også kunne skrive historier, om andre genre at jeg virkelig opdagede min skriv [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 16/01-2012
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2014 (3) · 2013 (6) · 2012 (1)
Kommentarer 2014 (8) · 2012 (2)
Flest kommentarer til Ida Isabella Thor-rasmussen (IdaTR) · Sara Wulff (Calliope) · Ida Pedersen (Anita A) · Nina Wiborg Mølgaard (Kasandra) · Fiemus Hammerum (FieMus)
Flest kommentarer fra Ida Pedersen (Anita A) · Anette Sørensen (fuglsang) · Desirée Ecs (DesireeS) · Theo Thy (John Lemon) · Stine Kielstrup (Kiel-s-x)
Debatindlæg 2012 (5)
Ordet er frit
7 år siden
Præcis :) · De hedder "Landsforeningen for Bøsser, Lesbiske, Biseksuelle og Transpersoner" på dansk.
Tekstdebatter
7 år siden
Tunsinde tak for de gode råd Jacob! · Det der med at læse en masse, har jeg hørt utroligt mange gange, og jeg læser meget hver eneste dag, også ting som mine venner skriver, fordi jeg synes det er spænd... [...]

Nye brugere