29 år

Online 1781 dage siden

Alex Jakobsen

NebelnKind

Hej :)
Jeg er pige på 22 som har skrevet historier siden jeg fik stukket en computer i hænderne. Jeg har altid elsket at kunnet leve mig ind i et andet univers, som ikke nødvendigvis var virkeligt; med andre ord, et sted hvor man selv bestemmer reglerne, omgivelserne og handlinger. Jeg kan godt lide ideen, om at lade tankerne slippe væk fra virkeligheden.
I mine yngre dage, skrev jeg meget fantasy historier, om vampyrer og elvere, men genren har aldrig rigtig sagt mig noget. Det var først da jeg opdagede at man også kunne skrive historier, om andre genre at jeg virkelig opdagede min skriv [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 16/01-2012
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2014 (3) · 2013 (6) · 2012 (1)
Kommentarer 2014 (8) · 2012 (2)
Flest kommentarer til Leonardo Asbøl (Sønnusur) · Ida Isabella Thor-rasmussen (IdaTR) · Sara Wulff (Calliope) · Ida Pedersen (Anita A) · Nina Wiborg Mølgaard (Kasandra)
Flest kommentarer fra Ida Pedersen (Anita A) · Leonardo Asbøl (Sønnusur) · Alexandrina Schmidt (Alexandrina) · Leif Martin Falck (leif.falck) · Anette Sørensen (fuglsang)
Debatindlæg 2012 (5)
Digte
6 år siden
Det her er en vildt fed måde at sætte et digt op på. Synes tit at man bliver irriteret over bogstav rim, men du formår at gøre det på en måde så man ikke bliver irriteret, men nærmere nysgerrig efter ... [...]
Digte
6 år siden
meget drømmende på en fed måde som er fangende og synes det hænger godt sammen hele vejen igennem :)
Kortprosa
6 år siden
Synes det er en fin tekst, og selvom du beskriver Jo meget kort, synes jeg alligevel at man kan sætte sig i hendes sted.
Digte
6 år siden
fiiint digt! · "Larmende Stilhed" er måske lidt for cliché, men synes du bruger det fint, og jeg kan lide det!
Digte
6 år siden
Rigtig fint digt! · Synes det er smukt skrevet, og det rammer godt.
Blandede tekster
7 år siden
Jeg synes det er en spændende tekst, men hvis jeg skulle sætte min finger på en ting, så syntes jeg at dine beskrivelser bliver en smule lange, og glemmer næsten hvad det egentlig var der skete inden ... [...]
Digte
7 år siden
Synes det er en rigtig smuk tekst. Den siger så meget, med så få ord, og den rammer virkelig. Godt formuleret og smukt skrevet!

Nye brugere