26 år

Online 594 dage siden

Regitze Emilie Thomsen

Regitzeemilie

Hej jeg hedder Regitze, jeg er et meget kreativt og frit menneske der elsker at udforske tanker, sanser og følelser- generelt bare livet! Derfor skriver jeg om alt mellem himmel og jord. Jeg nyder at se hvordan livet folder sig ud og hvordan mennesker agere i forskellige situationer. Jeg debatterer oftes med mig selv og mine noter, og glæder mig derfor til kommentarer samt kritik af andre der også er betaget af den lyriske verden.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 06/01-2017
Køn og alder Pige/kvinde · 26 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2017 (2)
Kommentarer 2017 (28)
Flest kommentarer til Shawn Cee (Jann-c) · Mia Corydon (Annasveninde) · Polina Slosvau (polina s) · Jasmina Karoline Rasmussen (animsaj) · Morten Rasmussen (Burningmoon)
Flest kommentarer fra Marie Alexander White (Marie Alexander) · Louise Stuhr (Havskum) · Syrene Hvid · Sys Høj (Forårsglad)
Debatindlæg 2017 (2)
Filosofihulen
6 år siden
2 kommentarer
Nogen gange tænker jeg disse ord er blot vildfarne tanker. Så jeg spørger mig selv. hvad ska jeg bruge dem til. Hvad fører de til. En lettelse? Inspiration? En genkendelse i ordene? Det er blot ord. M... [...]
livet, tanke
Kortprosa
7 år siden
4 kommentarer
Gløden landede i askebægeret. Jeg lænede mig tilbage i en tåge af røg, mine tanker fuldte med. Jeg tænkte ikke, jeg ville ikke tænke. Tung og ude af stand til at rejse mig op, kunne jeg kun mærke min ... [...]
frygt, afhængighed, sensuelt

Nye brugere