19 år

Online 205 dage siden

Stine Højris

StineHøjris

Jeg er sytten år gamme, og jeg elsker at skrive og udtrykke mig gennem tekst helt utroligt meget og bruger det meget som terapi.
Jeg har gået på ungdomsforfatterskole i 4 år, og har vundet skrivekonkurrencer samt blevet udgivet online, og privatudgivet i fysisk bog. Derudover har jeg vundet DM i lyrik for unge 2018.
Jeg skriver meget om mit liv, egne erfaringer og tanker. Dog kan jeg også godt skrive fiktion, og somme tider blande de to ting. Jeg skriver meget digte og kortprosa, og holder meget af lyrik.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 04/07-2018
Køn og alder Pige/kvinde · 19 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2018 (10)
Kommentarer 2018 (39)
Flest kommentarer til Tobias Brixen (Sigurd Mikkelsen) · Lærke Harbo Bossow (Lærkens) · Agnes Wem (Wema) · Diana Nielsen (Dibani) · Ove Nielsen (Confucius)
Flest kommentarer fra Charlotte Hope · Martin Michael Jakobsen (Marver) · Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Mikkel W Grøn (Mikkel Grøn)
Debatindlæg 2018 (2)
Mandelgaven
2 år siden
Det var endnu en af de juleaftener, hvor det ikke sneede. Som dansk kernefamilie ville man nok ærge sig, og sige, at det var mindst tyve år siden, der var faldet sne den fireogtyvende december. Men me... [...]
Generationsdialog
2 år siden
"Din rygsæk står åben." · "Åh, det gør den da også." · "Skal jeg lukke den for dig?" · "Det må du meget gerne." · "Hvorfor har du rygsæk på?" · "Jeg har lige været ude og cykle. Med mit barnebarn." · "Hvorhenne?"... [...]

Nye brugere