26 år

Online 387 dage siden

Alice Kristensen

ecila

Hej.
Jeg har altid haft en vis facination af sprog, sprogmønstre og ord i det hele taget. Denne facination har udmøntet sig på flere måder gennem tiden, dels har jeg læst siden jeg var lille, og det på tværs af gengre. Det samme gør sig gældene i dag. En anden måe hvorpå min sproglige begejstring har vist sig er gennem min uddanelse. Jeg er engelsk lærer(dog ikke praktiserende) hvilket jeg blev inden jeg fandt ud af at jeg var ordblind. Ligeledes har jeg undervist i tysk, som jeg helst kun taler.
På det skriftlige plan har jeg egentlig altid hygget mig med at skrive, men gennem de sidste mange [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 22/01-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 26 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2020 (6)
Kommentarer 2020 (24)
Flest kommentarer til Daniel Nielsen (Daniel-00) · Simone Nielsen (smukkehjerte) · Per Nordigarden (Nordigarden) · Mathias Ravnholt (Ravnholt) · Christina Harritz (Anniina)
Flest kommentarer fra Christina Harritz (Anniina) · Ann R. Sørensen (Savanti) · Ileme Rosenberg (Emeli) · Poul Brasch (Blækhuset) · Niels Engdal (evighedsblomst)
Dagbogsindlæg 2020 (1)
1 år, 3 måneder siden
Som enhver søndag uden planer har jeg været hjemme. Slappet af med hunden, gået tur, ryddet op og læst. Ting jeg vil gøre normalt. Jeg har været i kontakt med de nærmeste via telefonen, det heller ikk... [...]

Nye brugere