16 år

Online 167 dage siden

Edith Humbert

flyvsomfuglene

Da jeg var 11 år, begyndte jeg at skrive dagbog. Siden da har jeg fyldt utallige notesbøger med observationer fra dagligdagen og refleksioner over de ting, der skete omkring mig. Jeg ser mig selv som en person, der tænker meget over tingene. Det kommer til udtryk i mine tekster. På det seneste er jeg dog begyndt at give lidt slip og lade tankerne flyve. Som 15-årig begyndte jeg at skrive digte, og i dag skriver jeg især noveller og dagbog-lignende beskrivelser af mine omgivelser.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 17/01-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 16 år · Skytten
Tekster publiceret 2020 (1)
Kommentarer 2020 (5)
Flest kommentarer til Ida Pedersen (Anita A) · Klaus Nørgaard Jørgensen · Sofie Fahl · Lea Jespersen (mobi123abc) · Mira Beck (GreenGirl)
Debatindlæg 2020 (1)
Rim og vers
8 måneder, 5 dage siden
Dejligt digt der godt beskriver hvorfor vi alle er her!
Blandede tekster
8 måneder, 5 dage siden
Virkelig en rørende tekst, der helt sikkert får en til at føle og til at genoverveje nogle ting.
Digte
8 måneder, 5 dage siden
Virkeligt smukt og rørende! · Det viser hvor svær kærligheden virkelig kan være, især hvis begge parter ikke er enige om hvilket slags forhold de er i! · Ofte er det jo sådan, at nogen lettere åbner op os... [...]
Digte
8 måneder, 5 dage siden
Super god måde at håndterer et meget samfundskritisk emne på! · I dette digt gøres det forbudte smukt, det gøres til det rigtige, nødvendige.
Digte
8 måneder, 5 dage siden
Super flot digt! Det beskriver kærligheden virkeligt godt! · Som en der selv har fundet kærligheden (og altså ikke frygter at den ikke finder mig), kan jeg alligevel relatere fuldt ud til din beskrivels... [...]

Nye brugere