35 år

Online 685 dage siden

Sandie Egelund

sandieegelund

Jeg er en 32 årig kvinde bosat i Aalborg. Jeg er uddannet folkeskolelærer og underviser på mellemtrin og udskoling.
Jeg er kreativ anlagt og nyder mange former for selvudvikling. Skrivning er en af dem. Jeg skriver for at skabe og forhåbentlig sætte tanker i gang hos andre. Jeg ved ikke hvad det hele ender med, måske bare et par tekster der ligger på internettet. Måske er det kun min mor der synes jeg kan noget. Men hun er også den vigtigste. Min største fan.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 01/01-2015
Køn og alder Pige/kvinde · 35 år · Vædderen
Tekster publiceret 2016 (3)
Kommentarer 2021 (1) · 2016 (6)
Flest kommentarer til Nanette Nielsen (ariella) · Bettina Vestesen (Bettina V) · Ulla Hexibru (heksemutter) · Malene Hahn · Patrick Larsen (Palle17)
Flest kommentarer fra Benny Frits Andersen · Sys Høj (Forårsglad) · Laila Jørgensen (Nixen) · Jytte Black (Lilla Blomst) · Lars Thor Smith (soltjeneste)
Dagbogsindlæg 2016 (1)
Digte
8 år siden
3 kommentarer
Jeg er et produkt af 25 års levetid · i en verden der hverken er sort eller hvid · En verden der hverken er god eller ond · Jeg er et produkt af min mors smerte, min mors tårer · Jeg er et produkt af hendes s... [...]
livsanskuelse, eksistentielt, forandring
Digte
8 år siden
3 kommentarer
Tynde fingre · bevæger sig hen over min ryg · Tæller hvirvlerne · en · to · tre · fire · Menneske · Pattedyr · hvirveldyr · Spiller en melodi · som på et klaver · med tangenter · Et instrument af kød · sener · blod · og knogler · Tynd... [...]

Nye brugere