63 år

Online for nylig

Kenneth Brehmer Nielsen

Brehmer

Selvstændig med et par år på bagen og i sin bedste alder.
Med god skrivelyst og indfald der trænger sig på når som helst.
Jeg har 3 dejlige og modne børn der ikke behøver så meget opmærksomhed mere og det betyder frihed i dagligdagen.
Bornholm er min arbejdaplads og jeg har set årstiderne skifte herovre i gemnnem de sidste 25 år og er blevet mange oplevelser rigere med den store kontakt jeg har i mit job.
Turisterne og de lokale opfylder hverdagen - jobbet som også er en livsstil rummer en 7 dags uge - men fritid og job flyder ud mellem hinanden når man trives med mennesker og bare kan lide de [...]

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 4
Puls: 16,3

Medlem siden 02/09-2015
Køn og alder Dreng/mand · 63 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2024 (1) · 2023 (4) · 2022 (2) · 2021 (4) · 2020 (10) · 2019 (7) · 2018 (20) · 2017 (10) · 2016 (35) · 2015 (25)
Kommentarer 2024 (7) · 2023 (15) · 2022 (12) · 2021 (17) · 2020 (29) · 2019 (32) · 2018 (63) · 2017 (22) · 2016 (54) · 2015 (91)
Flest kommentarer til Sys Høj (Forårsglad) · Schane Alexander Blicher · Ann R. Sørensen (Savanti) · Jan Heramb · Finn Prang (Fipra)
Flest kommentarer fra Sys Høj (Forårsglad) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Jytte Black (Lilla Blomst) · Schane Alexander Blicher · Christina Harritz (Anniina)
Debatindlæg 2023 (5) · 2022 (1) · 2021 (1) · 2020 (1) · 2019 (7) · 2018 (6) · 2017 (3) · 2016 (3) · 2015 (6)
Digte
1 år, 8 måneder siden
Flotte skildringer i rim om vores lille kongeriges historie. · Flot sat op med respekt for tegnsætning og Danmark med stort D
Digte
1 år, 10 måneder siden
Stikordslyrik som jeg kalder det men ingen fejl på det når det til sammen giver en helhed.
Digte
2 år siden
I har vel også sagt at i vil elske og ære hinanden. · Til døden jer skiller, er taget ud af sammenhæng og skal vel også med.
Digte
2 år siden
Mange metafoere man nok selv kan genkende. · Find selv på flere. · Ikke den skarbeste kniv i skuffen. · Man føler sig tit overflødiggjort i bestemte situationer mwn der er altid noget man er god til så det ... [...]
Aforismer og gruk
2 år siden
Løbetid må være når man ønsker at løbe skrigende vær fra alt. · Mænd har nok en mere udbredt panikalder og kommer i løbetid.
Digte
2 år siden
Fint nok. · Stikordslyrik som jeg kalder det. · Indskydelser der ikke behøver give den store mening men et digt alligevel.
Aforismer og gruk
2 år siden
Der er jo åbnet muligheder med væltede vægge trods alt så er fundamentet stadig intakt og forhåbentlig stadig værd at bygge videre på.
Aforismer og gruk
2 år siden
Er vi ude i noget religiøst her. · " De første skal blive de sidste " · Vidensakbeligt set har vi ikke engang fundet livets vugge endnu.
Digte
2 år siden
Tanker jeg også gør mig · Videnskaben mener ikke at det giver mening at gøre tiden op i år når alle stjerner er slukket. · Det meningløse liv vil jeg kalde det når alt til sidst er dømt til undergang med ... [...]
Digte
2 år siden
Hej Sys. · Du kæmper stadig med dæmoner gammelt nag og had ser det ud til. · Kan du nogensinde tilgive som måske kan være en vej at komme videre på så skulle du måske prøve det
Rim og vers
2 år siden
Ja der skal være plads til alle. · Bare det ikke er her i mit sogn. · Fandt aldrig rytmen i digtet. · ( hvis der egentligt skulle være det ) · Men sjov læsning alligevel med amoralske undertoner.
Digte
2 år siden
Stikordslyrik som jeg kalder det men meget virkningsfyldt i dette tilfælde hvor det meget tydeligt fremstår hvad der bliver skrevet mellem linjerne.
Digte
2 år siden
Jeg hoder meget af rime digte med fylde og indhold som dit digt. · Det er dog ikke helt flydende og halter nogle steder når stavelserne ikke går op i en højere enhed fra vers til vers.
Digte
2 år siden
Det er da noget af en øjenåbner kære Sys. · Fik lige læst et par linjer om dit syn på mænd og tænkte. · Prøv dog at få en kvinde ind dit forhold og se hvor længe det holder - i køkkenet, sengen, i dagligd... [...]
Digte
3 år siden
Sødt lille oprør. · Forbanede mænd så ved de det. · Har det lidt på samme måde med kvinder. · Jeg orker dem ikke i øjeblikket · Intrigante smilende og falske er et par ord der popper om kvinden der altid tror... [...]
Aforismer og gruk
3 år siden
Der er jo retningslinjer der påskriver en at skrive en lidt fyldig kritik herinde så jeg har fyldt lidt på i indledningen. · Men " stærkt " ville kunne stå alene om dette lille digt.
Klummen
3 år siden
Skønt når tankerne beskæftiger sig med poesien og man drømmer sig væk. · Og også med en kold drink med is ved siden der måske åbner op for lidt mere inspiration. · Godt digt der sætter de to ting i relief... [...]
Digte
3 år siden
Et fint digt · Måske ikke en oplevelse men et ønske. · Som jeg lige får en indskydelse om.
Rim og vers
3 år siden
Ja tænkte det nok og det er jeg da også glad for at høre på dine vejne. · Og sender en tanke til vennerne 6 feet under.
Rim og vers
3 år siden
Jeg danser selv en gang i mellem med fordrukne skeletter og kender ligegyldig og tungsindigheden. · Det er for nemt bare lade stå til og se dybt i flasken. · Jeg har set adskillige vil drikke sig ihjel og... [...]
Livshistorier
3 år siden
En masse tanker du burde havde delt med din mor da hun var i live. · Ensomheden er dræbende og hvor tarveligt at fratage sin mor menneskets bedste ven. · Måske tror du at det at skrive dine tanker ned kan... [...]
Rim og vers
3 år siden
Godt ramt Finn. · Utroligt at den slags skændsel stadig får lov til at finde sted. · Hven kan dog ved deres fulde fem finde på at skære i deres børn.
Digte
3 år siden
Sorgeløs forelskelse i minutter og timer mens ugerne går · Skønt digt
Aforismer og gruk
3 år siden
God humor Svanti. · Og det ser da ud til du både besidder ironi og selvironi.

Nye brugere