Kommentarer til Johannes Hansen


4 måneder, 1 dag siden
Steffen Gilmartin (Gilmartin)
Ludomani
Fedt! Svært emne. Virker personligt. Som om du ikke ved hvad der sker indeni, og du forsøger at undgå at vide det, fordi det er ludomani. Det handler ikke om at forstå, men at opleve lykken og smerten og drømmen...

Ludomani er vel et stof.

VH

Stef
4 måneder, 1 dag siden
4 måneder, 12 dage siden
Anna Bland (Ingenting)
Ludomani
Fed måde at forklare hvordan ludomani føles. Du er god.
Jeg nød dit digt. Jeg kan godt lide din kommunikation med dig selv - hvad ludomaniens stemme siger til dig, og hvordan du prøver at slå imod det - men det er bare SÅ fristende.

Tak
4 måneder, 12 dage siden
4 måneder, 15 dage siden
Oliver Roed-Sørensen (Oliver1234)
Ludomani
Flot rytmisk digt. Jeg mærker virkelig den sinds konflikt du i digtet beskriver
4 måneder, 15 dage siden
4 måneder, 18 dage siden
Benny Frits Andersen
Ludomani
Det er en spændende opbygning af digtet med dialogen mellem de to dele af personligheden - og man behøver jo ikke være ludoman for at opleve den slags indre konflikt. Slutningen er nogenlunde åben, så der både er mulighed for at skimte en fortvivlelsen og en slags forløsning. Jeg tænker at digtet godt kunne være lidt kortere og strammere - jeg tænker det er et digt der skal ramme følelsesmæssigt ind i et spændingsfelt vi (vist) alle kender på en eller anden måde - og så skal krudtet jo ikke gå med at følge med i for lang en dialog/tankerække - men måske er det blot mig, der trænger til at sove nogle timer :)
4 måneder, 18 dage siden
5 måneder, 8 dage siden
Kasper Lykke Jørgensen (K. Lykke)
Elskovens supernova - når to sjæle mødes
En smuk fortælling af kærlighed!
5 måneder, 8 dage siden
5 måneder, 15 dage siden
Hawraa Ghaieb (Hawraa)
Elskovens supernova - når to sjæle mødes
Hej Johannes,
Hvor er det smukt, unikt og fuld af følelser og glæde. Du skriver præcis de tænker man har, når man møder den person som bliver en del af egens liv.
Tak.

God sommer.

Mvh.
Hawraa Ghaieb
5 måneder, 15 dage siden
5 måneder, 22 dage siden
Tobias Abildgaard (Crown)
Mudder
Jeg vil gerne give kritik, men har ikke så meget at give af. I stedet vil jeg give et skulderklap, for jeg synes teksten er meget god og stråler af dine egne følelser og situation. Det et netop det, som et digt kan - videreformidle følelser fra ord til øje. Det klarer du godt, her. Tak fordi vi måtte læse med.
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Mudder
Det tager tid at læse og forstå dit digt, rent bortset fra det er det rigtigt godt. Når man har lyttet efter de forkerte "råd" , til hvilken vej man skal vælge, bliver man begravet i mudder til sidst. Men så længe du er der (i mudderets beskyttelse), ved andre også hvor de har dig. Fulgt af andres eller din egen sarkasme, rammer du bunden af sandheden, og det størknede mudder falder af. Men solen er for skarp der, man kan ingenting se alligevel, ikke engang sin egen skygge. - Linjerne "Som tusinder af knive .... stikker den til mine øjne længes efter skyggen", er et godt billede på at sandheden kan længes efter sin egen skygge. Og det kan man egentlig godt forstå. - Afslutningen er sjov og ender nok ved begyndelsen, altså: Mudderet er nu alligevel meget rart at være i, ligesom sandheden måske kræver for meget. - Godt skrevet.
5 måneder, 24 dage siden
1 år, 7 måneder siden
JacobPatrickPoulsen
Barndomsven
Et flot digt. Meget dybdegående i sit sprog og kan også godt lide den nostalgi jeg fornemmer når jeg læser digtet. :)
1 år, 7 måneder siden
2 år siden
Syrene Hvid
Barndomsven
Rigtig smuk og dybdeborende tekst der rammer på sømmet, hvordan man nogle gange vokser fra hinanden, men sagtens kan savne det liv man delte før alligevel. Jeg føler en stor nostalgi i digtet og synes du er god til ikke at gøre det til nogens egentlige skyld, at det ender som det gør. Hele vejen igennem holdes det positive for øje og der fokuseres på de gode stunder de to venner har delt igennem livet, i stedet for det tragiske i, at det sluttede på et tidspunkt. Den fremtidige vision om børnebørnene og alderdommen er meget rørende, især tanken om at have alle billederne hængende oppe for at huske hvem man er. Dejlig tekst, tak fordi jeg måtte læse med.
2 år siden
2 år siden
Kristina Krille
Barndomsven
Måske læser jeg det forkert, men det lyder som om du siger farvel til din barndomsven af den årsag I er vokset fra hinanden?
2 år siden
2 år siden
Heidi Egholm
Barndomsven
Sååååh fint....Associationer .... Tænker tilbage ...

Skøn rejse, tak :-)

Heidi
2 år siden
2 år siden
Jasmina Karoline Rasmussen (animsaj)
Ud af Mørket!
tror nu alle er vågne men vælger at vende det blinde øje til hvad der rent faktisk foregår, i den her verden. Hvorfor skulle de ændre sig? når de kun gør en virkeligt lille procent del er hvad der bliver forurenet, hvad der bliver misbrugt. f.x. med kød industrien, dyr bliver jo masse produceret for os forbruger skal have det, men ja selvfølgelig ved folk da godt der er et dyr som er blevet slagtet men det er noget vi vælger at lade være med at tænke på og undgå. Hvis nogen nævner det så vil fleste tallet ikke høre på det og ender nærmest med at svine dem til som nævner det eller går ind for at det skal stoppes. Men det hjælper jo ikke de facts at de ved at købe disse diverse ting som forurenere og misbrugere og forkortere andre levende væseners liv at de bedrager til det. Det er lige meget om det kun er lille procent del, der bliver stadig bedraget til det, lige meget hvor lidt man køber af disse produkter.

- Jasmina
2 år siden
2 år siden
thevoid
Ud af Mørket!
Hahaha ja vi kan jo altid løbe zigzag ....
2 år siden
2 år siden
Johannes Hansen (svævende-sind)
Ud af Mørket!
Svarkommentar
Hehe nuu ved jeg jo ikke hvilken verden du ville foretrække. Men hvis det er en bæredygtig en, der har plads til empati og sund fornuft, så kan vi jo starte sammen. Vi er lidt sværere at ramme, hvis vi er to ;-)
2 år siden
2 år siden
thevoid
Ud af Mørket!
Hvis jeg skal skabe den verden jeg gerne vil have bliver jeg skudt......og det gør du også
2 år siden
2 år siden
Ling Angeline
Ud af Mørket!
Wao! Det har skabt mange eftertanker!
Følger med de tanker hele vejen igennem! Rummer meget positive stemmer, som vor verden virkeligt har brug for! Tak!

god weekend!
2 år siden
2 år siden
Kenneth Ekman (Egge)
Hydr - Tror jeg vidst nok fedtmule sagde
Fed stil. Kan godt lide rytmen og gentagelserne. Genkender tydeligt stemningen foran skærmen i en alt for sen nattetime, hvor man hypnotisk velvilligt lader sig fodre med alskens nonsens. Nogle gange trænger man til at få flået brillerne af; se verden med egne øjne; se det, der er værd at se. Eller undlade at se. Tak for tanken og eftertanken.
2 år siden
2 år siden
Sune Yttesen (tuttimanse)
Hydr - Tror jeg vidst nok fedtmule sagde
Det er en spændedne fortællende stil du har - glæder mig læse mere
2 år siden
2 år siden
Fossil
Hydr - Tror jeg vidst nok fedtmule sagde
Hej Johannes, Det er virkelig godt indhold (og refleksion). Normalt når jeg læser så lange digte, ville jeg ønske, det var omskrevet til at være lidt kortere, men der er altid undtagelser, som med dit. Måden digtet er sammensat, gentagelserne, den endeløse refleksion over vanviddet, som hovedpersonen har gennemskuet men ikke kan fjerne sig fra, handlingslammelsen, illusionen - det hele - ville ikke virke i en kortere form. Tak for fin læsning - min eneste lillebitte bemærkning er en smule korrekturlæsning, så man ikke distraheres og flowet bliver ødelagt. Med denne type digte er det endnu mere vigtigt, man skal blive i groundhog valley med dig, ikke have lov til at smutte ud og væk pga. sådanne hak. Jeg vil gerne læse mere af dig. /Fossil
2 år siden
2 år siden
Ingelil
Hydr - Tror jeg vidst nok fedtmule sagde
Hold da op - hvor er det godt skrevet! Jeg bliver helt misundelig ;)! Det var en fornøjelse at læse! Og den med brillerne - du skulle ha' gået til optikeren, som vi jo hører så tit på TV - når altså brillerne sidder rigtigt!

Fantastisk - tak!
2 år siden
2 år siden
Ling Angeline
Hydr - Tror jeg vidst nok fedtmule sagde
Jeg mærker en intensiv Stilhed og Illusion ved læsningen. På den måde du skriver teksten på, har fanget min fulde opmærksomhed.

"Minder, drømme, fortid, fremtid." kan godt lide gentagelser af denne sætning, har fået mig til at leve fuldt inde i den stilhed og Illusion, som teksten har givet udtryk for.

Har bemærket en genkendlig skrive stil som stammer fra dine forrige tekster. Jeg kan godt lide dem.
de bedste hilsner
Ling
2 år siden
2 år siden
Kåemer Asmussen (Kåemer)
Hydr - Tror jeg vidst nok fedtmule sagde
Spøjs titel, men fremragende digt, så vidt jeg kan bedømme. Meget præcist stemningen i en stille nattetime foran computeren, halvt sovende og halvt eftertænksom. Hæmninger og psykiske spærringer slået fra tankerne på samme tid slørede og krystalklare.

Kåemer
2 år siden
3 år siden
Lisbeth Cederholm-Rytter
Min kærlighed er en fantasi
Hej Johannes.
Det er virkelig et skønt digt, som vidner om fantasiens og forestillingsevnens styrke. Det indre liv, som ingen kan se, men som kan være stærkere end noget, vi oplever i den fysiske verden. Og jeg bruger med vilje IKKE ordet virkelighed om den:)
mange hilsner LCR
3 år siden
6 år siden
Schane Alexander Blicher
Min kærlighed er en fantasi
Svarkommentar
hej johannes.
tak for dit svar men...
desværre kommer hun ikke tilbage, hun gik bort for lidt over 2 1/2 måned siden.
som du kan læse om i mit digt: mit sidste farvel.
jeg tror selv på mirakler. smiler.
mvh og tusind tak fra schane.
6 år siden

Flest afgivne

Seneste 100 dage

116Niels Engdal (evighedsblomst)
94Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
76Nils Højsager-Jessen (storyteller)
52Sofie Fahl
51Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
49Inge Erhard (Inghard)
32Ove Nielsen (Confucius)
32Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
31Gitte Lindorff Hansen (Gilda)
30Dennis Vedel
30Ida Pedersen (Anita A)
29Luna Madsen
26Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
25Erling Thestrup (ordkløver6)
24Mette Boe Christensen (MollyTrine)
23Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
23Ulla Hexibru (heksemutter)
22Eris Strange
22Sys Høj (Forårsglad)
21Stella Alrune (Stella Alda)
21Silje Aleb (Paletten)
20Poul Brasch (Blækhuset)
20Camilla Morpheus (Morpheus)
20Lisa Høgh Eskildsen (lisae)
18Finn Prang (Fipra)
17Jonas Falk-Rønne
16Casper Hernández Cordes (Hr. Nandez)
16Niels Cenius (Snowlion)
15Ann R. Sørensen (Savanti)
14Nicolas Jessen

Flest modtagne

Seneste 100 dage

102Sofie Fahl
70Nils Højsager-Jessen (storyteller)
69Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
61Finn Prang (Fipra)
48Ann R. Sørensen (Savanti)
46Niels Engdal (evighedsblomst)
41Ove Nielsen (Confucius)
39Nicolas Jessen
34Ida Pedersen (Anita A)
33Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
32Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
30Artemis Lock (Wandering Star)
29Karoline H. Nielsen (Kachibas)
26Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
25Inge Erhard (Inghard)
24Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
23Luna Madsen
22Iben Neergaard (Ibanez)
21Mette Boe Christensen (MollyTrine)
21Eldgrímur Úlfsson (Træt)
20Sys Høj (Forårsglad)
20Jonas Falk-Rønne
19Ole Madsen (o-madsen)
18Eris Strange
18Louise Sørensen (L.S.)
18Ulla Hexibru (heksemutter)
17Per Nordigarden (Nordigarden)
17Stella Alrune (Stella Alda)
16Dennis Klingenberg (Klingenberg)
16Søren Sørensen