Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
1 år, 7 måneder siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
9 år siden
Hej dagbog, jeg har sådan set opgivet at finde en, så derfor vil jeg til stadighed være mindre pleasende. Jeg vil begynde at blande mig mere i debatter, og give folk retorisk tørt på. Dette vil jeg gøre med logik, ikke blot ved at kalde folk noget, men med saglige argumenter og retorik.

Jeg læste en artikel med en lesbisk, der gjorde et stort nummer ud af, at en sang om lebber. Hun gjorde det til hans problem, og han føjede hende..svagt. Han burde ha sagt, nå, jamen så har du da et problem..regnede du med, at du kunne gå igennem livet uden at høre noget du ikke er enig i, eller ikke kan lide at høre..og tror du så helt ærligt, at alle skal indrette sig efter dig?! You dont have the right not to be offended..og nej, dette argument stammer ikke fra mig..jeg har brugt oceaner af tid på, at kigge efter de gide argumenter imod folk.

Min mor hader at jeg diskutere, hun tror at hvis man vender det døve øre til alt, og ikke ser alt, så skal det nok gå..det tror jeg ikke på..speak up against deafening stupidity.

Så kørte jeg også noget VR idag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opgiver er publiceret 08/04-2018 18:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.