20 år siden

Min dag eller noget af den desværre

Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Kære Dig!

Jeg er lige kommet hjem har lige fået smidt skoene og tændte lige computeren skulle lige se om han måske havde skrevet tilbage og måske forklaret mig lidt om hvorfor han er som han er for tiden, men der var ingenting.

Jeg føler mig på en måde temlig meget tom inden i, hvad fanden ligner det bare sådan at lukke sådan af??? Han kunne sq da i det mindste fortælle mig hvad fanden der sker istedet for bare at skrive "HATE YOU" jeg aner ikke hvordan jeg skal få ham til at forstå det??

Ud over det med ham så har jeg været ude og gå med Betina, vi er blevet enige om at vi vil gå mindst 2 gange om ugen også se om det hjælper, det håber jeg virkelig..

Ud over atl det med ham som tager en hel del af min tankegang i øjeblikket ja så har jeg det vel nogenlunde, jeg er så småt begyndt at vænne mig til at være langt fra det vante jeg kender, men det er jo også godt at nyde det nye i livet, det siger kloge mennesker ihvertfald altid *G*

Jeg må heller slutte jeg er så tom inden i jeg vil så gerne af med så meget men føler lidt det bare lyder alt for ondsvagt, du ved hvad jeg mangler og jeg ved at jeg ikke kan få det...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min dag eller noget af den desværre er publiceret 22/10-2003 22:41 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.