Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så sidder jeg her igen i natten, længe siden jeg sidst har siddet uden at kunne sove.

Gerd min kærestes kusine, jeg har ført dem sammen de var meget tætte i barndommen havde ikke set hinanden siden ja sikkert ikke efter min kæreste startede med at få børn, og om få dage er det 42 år siden.


Egentlig har det været en lang vej med at få dem til at mødes, for ca 9 år siden ringede jeg til Gerd fik konstateret det var min kærestes kusine. De skulle finde ud af noget min kæreste skrev et brev og jeg ringede flere gange hvor livet sikkert bare var for travlt for Gerd så hun passede børnebørn dagene og årene gik...

For 14 dage siden på vej hjem fra arbejde i Svendborg gik mine tanker så igen til Gerd, det er altså mærkeligt mit projekt med at føre kusinerne sammen ikke lykkedes.

Jeg slog hurtigt Gerd op fandt hendes adresse og kørte forbi hende, det var med bævende hjerte jeg tænkte nåååå man kan jo altid starte med at sige det er svært ... Gerd var så ikke hjemme, men da jeg så nåede P pladsen kom der en bil kørende i rækkehuskvarteret. jeg så en pige i bilen og tænkte er det, sååå rullede stille forbi og så nu 2 biler holde på Gerds adresse.

Jeg havde stor lyst til at kører min vej med uforrettet sag og tanken en anden dag, jeg kunne jo så godt mærke en anden dag er ski da aldrig... så fik mig bevæget langsomt op til huset.

Blev mødt af et par mænd der bar sodavand ind efter en handelstur, som kiggede undrende på mig jo jo Gerd er da vores mor sagde de. Gerd og hendes drenge var lette at snakke med så jeg sad i deres selskab i 2 timer med franskbrød mad og kaffe.

I går eftermiddags havde jeg så min kæreste med til kusine kaffe hos Gerd og det var så dejligt at sidde hører de 2 snakke om hvordan livet var gået dem og anekdoter fra gamle dage. jeg blev en del klogere på min kærestes barndom, som ikke var let fordi hendes forældres levede lidt som hund og kat.

Gerd er jo 4 1/2 år ældre end Karen så Karen har set meget op til Gerd der var som en fantastisk legende klog storesøster i barndommen, Karen husker madderne der blev serveret i sofaen i mormors stue når man vågnede der med sin dyne spiste madder og læste i blade. Gerd huskede hvordan de efter sengetid sneg sig ud i natten lyttede til deres mødres aften-gåtur, ja så gik deres snak også rundt om vildt mange navne på fætre kusiner mostre og onkler som jeg slet ikke kunne følge med i hvem var.

Jeg er utrolig glad ved at have fundet verdens bedste kæreste der set med mine øjne har fået en fantastisk familie med 5 dejlige piger til at vokse frem i kærlighed ovenpå starten af hendes eget liv. Ligeledes ved jeg at alle vores forfædre gjorde deres bedste for at få livet kærligheden drømmende som ikke mindst handler egne børn der vokser op flytter ud bliver selvstændige selv forældre mm. Og en dag håber jeg de vil holde mig i hånden når mine kræfter svigter og livet tikker ud...

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gerd er publiceret 12/08-2018 04:25 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.