Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
3 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
7 år siden
Advents legen....is no mo...
Kianna Kitte...
2 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
4 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
7 år siden
Designer eller ikke desig...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hej dagbog, - de sidste 2 år har jeg lavet en nytårs tale..og i år bliver ikke anderledes. Jeg har lige lagt sidste hånd på den. I modsætning til andre folks synes og mener, der står alene, bliver min hjulpet af statestik og når det kommer til den sidste del, - omkring religion, så snupper jeg selvfølgelig versne med, som jeg vil køre på. For som altid, kan jeg ikke bruge følelses argumenter til noget, ud over at sidde lidt længere tid og vente på, at der skal komme et rigtigt argument..Derfor skal mine argumenter bakkes op, af som sagt statestik og versne jeg hentyder til.

Den røde tråd bliver wikipedia's defination af "næstekærlighed" for kigger man på den, så er der vist noget galt med samfundet.

At jeg nu selv har smidt de 68 kilo, kommer nok ikke med..det personlige må komme på andre tidspunkter. he, Rocky sangen "War" begyndte lige at spille af sig selv, som næste sang..passer vist godt..

Jeg burde nok at taget noget med om feminisme, - det er trods alt, mit 2-3 yndlings emne og gruppe, der fortjener at møde trods for deres udtalelser..

10:09 - jeg gik lige ind for at redigere min tale igen..mit problem er, at jeg kan snakke om det forkerte i alle religiøses bøger i dagevis..hvis jeg først går i gang..og det fjerner lidt fra alt det andet vigtige også..såå, jeg skar lidt i det..så det følger min røde tråd noget bedre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nytårs tale er publiceret 29/12-2018 09:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.