Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde lige en uåbnet marmelade med hjem til mine forældre. Jeg spiser det ikke, men en pige jeg datede havde den med. Jeg ser hende nok ikke igen, og da jeg aldrig smider noget der er helt nyt ud, så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne give den væk. Heldigvis havde jeg da en af afsætte den til. Der er ingen dårlige følelser imellem mig og hende, hun fandt sig en anden, hvilket er i orden. vi snakkede godt nok bagefter.

Jeg nåede næsten op på 71 kilo tabt, men det er mest pga mit væskemangel. Så nu da jeg har drukket lidt igen, kæmper jeg igen for at nå de 70..men jeg skal nok nå det inden weekenden er forbi.

Jeg fik mig en snak med min hollandske ven idag. vi snakkede om alting, men han sagde til mig at jeg ikke altid var diplomatisk, hvilket irreterre folk der ved at de ikke har ret. han siger, at jeg får dem til at tabe ansigt.

Ps : jeg er stille og rolig begyndt at sætte de små gummiænder op på mine forældres badeværelse..først var der en i nogle måneder...så 2 i nogle måneder...nu 4 :) de får jo unger det skidt ;) thi hi..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Marmelade er publiceret 19/01-2019 22:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.